Buna,
Ce e dragostea? hmm...
-este singurul joc de 2 in care amandoi pot sa castige
-este spatiul si timpul masurate cu inima
-dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea
-e un lucru simplu si profund
"...Iubirea este ca o floare: Noi o plantăm în inimă, ea, crește, se usucă și moare. Iar când găsim alta cu adevărat, aceasta se plantează singură, crește și devine nemuritoare..."
Te pup si eu...ms pentru raspuns...scurt si la obiect! Frumos
Dragostea e cel mai frumos sentimenti. Nu e un lucru pe care-l poti vedea, uneori nici nu iti dai seama c ail simti... E ceva special care nu se intampla foarte des si care te poate face sa uiti de probleme, griji. Cel mai frumos sentiment ever, e chiar cea mai frumoasa perioada a vietii si chiar mai frumos ar fi sa simti dragostea pe toata perioada in care traiesti adica sa-ti gasesti persoana potrivita fara sa ti cont de defectele persoanei. SA o iubesti si punct:*
Dragostea asta...nu o poti explica, fiecare om o simte si o percepe diferit! Daca vrei o definitie, da un sarci pe gugal!
Ai inceput frumos dar ai terminat aiurea.Eu am intrebat ce inseamna dragostea pentru fiecare dintre voi Nu am vrut o definitie din dex a dragostei
Pentru mine notiunea de ''dragoste'' are mai multe sensuri. Si anume:
1. Atunci cand ziua mea e foarte proasta si cred ca nimic nu mi-o poate inveseli, vad zambetul persoanei iubite si fluturasii din stomac incep sa se agite, iar creierul meu e gol si parca ma simt in al noualea cer.
Si 2. Atunci cand impart lucrurile mele cu prietenii, fratii si nu cer nimic in schimb pentru ca ma simt bine ca fac acel lucru
pentru mine asta inseamna ''DARGOSTEA'':3
LoveMierexD întreabă:
Karolina05 întreabă:
ConstantinFlin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Adryana98 întreabă:
Mutubal întreabă: