Pai emo sunt niste pustani cu boli psihice care isi fac unghiile cu negru, isi lasa breton peste ochi, zici ca se tund cu ciobul, au o tona de piercing-uri ( unii si tatuaje ), se taie pe vene, asculta rock ca na s-au terminat toate melodiile, sunt izolati de lume si unii, saracii se dau raniti ca au depresie cica. Bro, eu nu stiu cum sa-ti spun dar sa vad asa doi parintii buni, oameni frumosi, si in spatele lor sa stea un copil d-ala " emo " cu telefonul bagat in ochii, ba, deci nu pot sa ma abtin din ras.
tu mai du-te prin societate copilașule si invata ca gusturile nu se discuta. Daca la toti prostii le plac muzica rock, trebuie sa-mi placa si mie? " aia obsedata de jocuri video " ai vazut si tu intrebarea aia? Nu am devenit obsedata, alea erau doar sentimente pentru acel joc. Daca tu ti-ai pierde toate amintirile si toti banii, ce ai face? Ai incepe sa razi? Daca n-ai prieteni, nu e de mirare. A stai, copiii emo n-au. Eram sigura. Cine sa te bage pe tine in seama? Boschetarul de la coltul strazii.
Generatia mea cand eram adolecent, desi consider ca depresia este o normalitate la adolecenta, sunt schimbari majore in creier
Emo este un stil de muzică rock caracterizat prin versuri expresive, adesea confesive. A apărut la mijlocul anilor 1980, evoluând din mișcarea hardcore punk din Washington, D.C., unde era cunoscut ca „hardcore emoțional" sau „emocore". Pionierii genului sunt formații ca Rites of Spring și Embrace.