| JohnDillinger0906 a întrebat:

Ce inseamna faptul ca ea mai pastreaza poze cu fostul pe retelele de socializare, iar el mai pastreaza poze cu fosta pe retelele de socializare, desi nu mai sunt impreuna deloc (incheiere prin divort)? Chiar nu mai sunt impreuna? Pentru ca eu nu as pastra, alti cunoscuti de-ai mei nu au pastrat... Voi ce opinie aveti?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Inseamna ca sunt niste oameni maturi si nu niste copii de 16 ani pentru care sa conteze pozele pe Facebook. Au fost casatoriti, a fost parte din viata lor, acum e alt capitol... aia e

| Holiday a răspuns:

Inseamna ca sunt oameni civilizati, care, cel mai probabil, s-au despartit fara scandal, cum, din pacate, fac multi. Pana la urma, de ce le-ar sterge?! Daca divortezi, nu inseamna ca devii dusman.

| Kufu95 a răspuns:

Nu semnifică nimic, singura chestie de care chiar trebuie să îți faci griji ar fi în situația în care să se întâlnească cu fostul ei pe ascuns și tu să nu știi în sensul că... să lipească multe zile de acasă, cu tine să se comporte urât, să te evite și ea în tot să își facă de cap.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

Sau am uitat să menționez să vorbească cu el la un mod obsesiv pe rețele și să ascundă și treaba asta de tine.

| DonJuan50 a răspuns:

Poate însemna dorința de a se împăca.
Poate însemna că încă nu au dat bomba cunoștințelor mai îndepărtate de pe rețele.
Poate însemna că femeia nu vrea să se afișeze ca bomba sexy, din teama de ridicol.
Mai poate însemna un divorț amiabil.
Și mai poate însemna că pur și simplu sunt prea ocupați cu traiul zilnic, ca să stea să-și perieze profilele de pe rețele.
Eu pariez pe ultima variantă.

| JohnDillinger0906 explică (pentru DonJuan50):

Eu pe 1, 3 și 4.

| JohnDillinger0906 explică (pentru JohnDillinger0906):

Dintre care la loc de frunte e punctul 3.

| Rizztheseballs6969 a răspuns:

Ii busy lil bro

| JohnDillinger0906 explică (pentru Rizztheseballs6969):

Poti detalia mai mult?

| Rizztheseballs6969 a răspuns (pentru JohnDillinger0906):

Ala o umblat la reactor aleia

| JohnDillinger0906 explică (pentru Rizztheseballs6969):

Nu înțeleg.