| fish_7691 a întrebat:

Ce inseamna faptul ca la pelcare fata te pupa pe obraz avand in vedre ca toata seara s-a sarutat cu tine, iti mesaje si altele?worried Cum ar trebui sa o intreb daca suntem sau nu impreuna? E fata de care m-am atasat si nu pot vorbii doar asa, nu vreau sa fac ceva gresit. nu cu ea.

5 răspunsuri:
| DmnProfesoara a răspuns:

Poi poti sa-i spui ceva d genu` " Hey, eu aveam un coleg la tara (sau inventeaza tuh un coleglaughing ), care ii placea de o fata si a intrebat`o fara nici o rusinare daca` vrea sa fie cu el. Tuh crezi ca a procedat corect?"...sau na, mai asteapta rasp, al mew nu cred ca a fost foarte inspirat. Dar oricum, daca` p mine "ma aborda" cineva cu cuvinbtele astea, sau cu metoda asta... mi se parea fff dragut si ca ma considera speciala.Ma rog, noroc cu fata! pup:*

| nobody_9468 a răspuns:

Aceiasi intrebare aveam si eu acum o saptamanahee hee, numai ca eu n-am acceptat sa ma asarute pa guralaughing.
Se joaca cu tine probabil. Ori a realizat ca nue bie ce a facut sau ca nu i-a placut de tine.Ma rog...sunt multe ipoteze care ar putea fi lansate. Poate si ea are aceiasi intrebarewinking.

Bafta.

| fish_7691 explică:

Eu vroiam da imi intorcea obrazu la plecare o pumpam numa pe juma de gura... de sarut nici nu se mai punea problemasad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca te saruta si face sex cu tine; te iubeste. daca te pupa la despartire, te respecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i asa sa facem sex ca te ia la sigur. laughing rolling on the floor