Bună,
să iubeşti e acel sentiment care te face să zbori, să ai fluturaşi în stomac. Cel mai frumos sentiment este iubirea. Atunci când iubeşti şi eşti iubit orce părticică din inima ta prinde culoare şi când afli că sentimenul este reciproc îţi vine să zbori. Într-un cuvânt iubirea îţi dă aripi. Iubirea este ceva magic şi toţi o simt măcar o dată în viaţă. Iubirea se poate manifesta în multe moduri. Să iubeşti şi să fi iubit e cel mai frumos sentiment. Este ceva ce nu poţi să explici în cuvinte.
Un sentiment care nu poate fi explicat in cuvinte.
Vei intelege cand vei trai acest sentiment.
Este un sentiment foarte frumos care nu se poate explica in cuvinte, vei stii cand vei simtii.
E o intrebare grea,fiecare simte iubirea in moduri diferite.
Sa iubesti este ceva extraordinar dar trebuie sa te si simti iubit pentru a iubi, de obicei simti ca o persoana este mai importanta decat tine, nu te gandesti in primul rand la tine ci de gandesti la persoana respectiva, ai un gol in stomac(fluturi), te inrosesti cand vezi persoana respectiva si...simti ca esti fericit asta daca iubirea ta este implinita!
Sa iubesti.hmm oare ce inseamna? Iubirea este cel mai frumos sentimen si tot odata cel mai groaznic.Cand iuesti faci orce pentru acea persoana, simnti ca nu poti trai fa ea, vrei sa fie numa a ta si sa fie langa tine pentru todeauna, cand iubesti simti ca poti sa-i zici orice.Cam asta este iubirea.
Iubirea.iubirea e cel mai profund sentiment. iubirea o vei intelege atunci cand vei ajunge sa iubesti cu ADEVARAT. Ce inseamna sa iubesti? Sa te dedici lui / ei. SA fii trup si suflet langa el.zi si noapte. SA iti fie in minte tot timpul. pur si simplu sa fie parte din tine
Iubirea inseamna ceea ce poti face tu pentru cel de langa tine..parerea mea. dragostea e adevarata atunci cand poti sa o daruiesti! dragostea exista in inima ta atunci cand pui alta persoana pe primul loc si te sacrifici pentru ea. E foarte greu sa iubesti cu adevarat si putini au aceasta dragoste care aproppo isi are radacinile la Dumnezeu pentru a El insusi este dragoste!
Totul...este atunci cand simti ca ti-ai indeplinit rolul pe lume si ca ti-ai gasit leinistea sufleteasca si pacea interioara...dar se gaseste numai cu persoana potrivita
Iubirea este un lucru magik ce nu poate fi descris, ea te face să te simţi, wooow, ca niciodată! Iar să iubeşti înseamnă să fii capabil de acea magie, să o poţi realiza! Eu am început de curânt să ştiu ce e iubirea, şi crede-mă, ma uimit foarte mult! Nu cred că sunt capabilă de acea "magie", dar sper ca el să mă ajute ! Iar dacă ai inimă, poţi realiza acea "magie" foarteffff bine!
oXBiancaXo întreabă:
EmaS întreabă: