Da este adevarata, seara la luna daca stai in apa dintr-o fantana adanca de cel putin 15 m, doar daca esti baiat te transformi in siren sau chiar in varcolac. Cat de prost esti sa crezi in asa ceva?
Esti fan H2o? Alt lache.
#Maicata e sirena?
Te afecteaza emotional intr-o mica masura dar nu ca te transformi in sirena...serialu ala a amplificat efectul asta cam de 10000 ori
Da cati ani ai 5? cum sa te transformi in sirena ):O? Nu te mai uita la H2O are efecte negative asupra copiilor
Luna plina, luna cand lumina soarelui nu este blocata de pamant si ajunge la luna.Din pacate nu existe sirene.Si nici Mos Craciun.
Mie mi s-a intamplat acum vreo 2 luni. mi-au iesit niste solzi pe picioare si s-au transformat in coada. M-am zbatut ca pestele pe uscat vreo 2 ore...Stii ca sirenele sunt mamifere asexuate, adica nu au nici cocosel nici gainusa...asa ca ai grija.
Asta e de la H2O Luna plina poate provoca niste stari de sanatate nu tocmai placute asta mai mult pentru batrani funda pls.
Cum poti sa crezi in asa ceva, parerea mea este sa nu te mai uiti la desene animate (H2O in special) cred ca de acolo ai invatat prostiile astea
Da este adevărată. Eu am devenit sirenă . E super.
Şi poţi face asta oricând vrea coada ta de sirenă nu numai la lună plină.
Te duci în cadă, o umpli şi spui următorul legământ sacru :
" Promit că dacă voi devenii sirenă voi înota doar pe ascuns."
Apoi :
" Sunt un/o cretin/a " [ spui asta de 12, 4(5) ori ] Succes!
In primul rand mai lasa desenele! In al doilea rand nu exista asa eva ce crezi ca daca vezi o luna plina te transformi in varcolac... sa fin seriosi. si chiestia cu sirenele... nu stiu poate au existat in antichitate dar stai tu calm ca nu vine nici o sirena noaptea sa te violeze in prezent te asigur ca nu exista sirene ( funda?)
Daa este total adevarata faza cu sirenele, si eu sunt (da nu mai zii la nime ), si trebuie sa ma ascund mai ales de pescari, odata, m'a prins unul in navod Mi'am folosit cantecul de sirena, sa'l chem pa taica'miu, Poseidon, sa vina si sa le porunceasca pescarilor sa ma elibereze
Luna plina are o lumina puternica si daca stai in apa o sa faca burbuluci si te transformi FUNDA
Luna are niste efecte ciudata si nu stim siguri ce anume. si multi stim de la bunici una alta..., de exe persoanele care se uita mult la luna. umbla noaptea prin somn si incearca sa mearga catre una, sa iti dau un mic exempu( daca ii cineva lunar care umbla prin somn cum am spus mai sus. noaptea cand incepe sa umble. daca ii pui o lumanare aprinsa in fata. vine dupa lumnare oriunde ai merge tu cu ea. el fara sa stie nimiec... alt efect. ce am auzit despre asta.cand ii luna plima multi oameni nu pot dormi noapte. sper ca ti-am fost de ajutor. p.s. povestea cu sirenele. doar in basme, desene si filme le intalnim.
Sirene=existent doar pentru copii inte 2-5 ani
mos craciun=parinti asa stau lucrurile si doar nu crezi ca daca intizi palma se face toata camera de gheata sau ca daca strangi pumnul dai foc la ceva! aiureli fundita?
Andrei5001737 întreabă: