Un sentiment foarte special. care te face sa zbori intr-un loc cu totul special, un loc plin de fericire. dar totusi cu coborasuri si suferinta. cu lacrimi siincere de dor. si un sentiment pur si inocent care te face sa ai mereu zambetul pe buze. e un sentiment denedescris. si cand ajungi sa stii cum e ti se pare cel mai special lucru .
Pentru mine iubirea, e un sentiment care daruieste si nu accepta nimic inapoi deoarece e ceva ce vine natural.
Daca ar trebui sa compar cu ceva iubirea "e ca roua diminetii", deoarece nu tot timpul ne convine in ce mod apare dar face bine sufletului
Oo iubirea e cel mai frumos sentiment si cum la toti le e frica de iubire Nu multi stiu sa iubeasca. iar cand intervine ceva in iubire niciodata nu e bine sa plangi pentru ca nu iti merita lacrimile iar cine le merita nu te va face niciodata sa plangi e cel mai frumos sentiment din viata :X:X:X:X:
Pentru mine iubirea inseamna un sentiment fara de care omul nu ar putea trai.Cand iubesti te simti in al noualea cer,iar atunci cand vezi persoana iubita faci tot ce iti cere, iar toti din jurul tau nu mai conteaza, numai el conteaza.Este cel mai placut sentiment, dar nu uita ca iubirea adevarata vine doar o data in viata.Atunci trebuie sa profiti de ea.Iti doresc o zi buna! La revedere! fundita?
`Iubirea`, acesta`iubire` nu prea putem sa o definim prea mult in cuvinte, insa putem spune despre ea ca este ceva magic, ceva ce nu traiesti de multe ori in viata, ca o lacrima calduta ce se preinge pe un obraz fin si catifeleat, cam asta este iubirea ceva ce ramane scris undeva in adancul sufletului uman si nu poate fi sters de nimeni si nimic...te rog mult funda
Pai iubirea e ceva ce simiti pentru o anumita persoana.Dar poate fi iubire parinteasca, sau sa iubesti o buna prietena sau de cel mai multe ori un baiat sau o fata.Far iubire eu cred ca lumea aceasta ar fi neagra, gotica Fundita :X
Raspunsul meu ar fi exact inceputul unei melodii si singura parte care mi-a placut ...suna cam asa:
Iubirea este o chestie care te face sa razi atunci cand esti obosit...
Iubirea este cand ii spui unui baiat ca iti place camasa si atunci el se imbraca cu ea in fiecare zi...
iubirea este atunci cand catelusul vine si te linge pe fata chiar daca l-ai lasat singur toata ziua
iubirea e...e ceva minunat eu as adauga ca iubirea este cel mai frumos sentiment...un sentiment pe care merita sa il traiesti chiar daca te va face sa suferi