In primul rand ar trebui sa fie vorba de sentimente reciproce. Apoi ar trebui sa fie frumusica, sa aiba ceva bagaj de cunostinte, sa fie intelegatoare. Vreau o fata calma si rabdatoare. Nu imi plac istericele. Ar trebui sa imi arate ca ma place si sa fie creativa. Imi plac fetele care fac si ele ceva pentru a imbunatati relatia. Nu imi plac acele fete superficiale care se pun pe un piedestal si asteapta de la baiat totul. O fata trebuie sa aiba si ea initiativa. Altfel imi arata ca e superficiala si ca nu ma place si nu vrea de fapt o relatie stabila.
Pai este persoana de care trebuie sa ai grija poate mai mult decat de tine.trebuie sa aiba anumite calitati comune cu ale tale din moment ce o alegi...adica sa fiti cam pe aceeasi lungime de unda!
Persoana iubita trebuie sa fie pentru mine speciala, sa fie onesta, sincera, dragastoasa, cu simtul umorului.Persoana iubita este pentru mine ratiunea de a trai, pentru ca in acest univers contam doar eu si ea.
Trebuie sa insemne totul pentru tine. In ochii tai sa ii vezi defectele ca pe niste calitati datorita carora persoana aia e unica. Trebuie sa simti ca efectiv te completeaza si sa poti sa te vezi in viitor alaturi de ea.
Persoana iubita trebuie sa fieasa cum crede el ca e mai bun si daca crede ca trebuie sa faca ceva rau ca sa te aiba pe tine va gresi in totalitate.
marinela92 întreabă: