| pantofipantofi a întrebat:

Ce inseamna pentru un baiat cand spune ca momentan vrea sa fie cu o fata, adica m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, eu am zis da, apoi l-am intrebat daca e sigur ca asta doreste, si a zis ca momentan da, oare isi doreste doar sa ne pierdem vremea?

2 răspunsuri:
| klaudia_4431 a răspuns:

Nu neaparat nu este sigur ce vrea si din asta ti-a spus asa, pe parcurs iti vei da seama si tu si el daca merita sa luptati pentru o relatie frumoasa si stabila.

| Arcusor a răspuns:

Nustiu ce sa spun.Si eu sunt baiat si dupa un timp relatia devine monotona de asta prefer sa imi fac o prietena putin mai crazy. Daca nu o pot schimba eu oarecum o iau dea gata.Mie imi place genul de fete mai libertien cu princiipiile proprii si stilul lor de viata.Cred ca doar asta vrea dar tu ia si dai o sansa si dai asa cheful de viata necesar. Poarta discutii deschise despre orice subiect, asculta da-i sfaturi.iesi cu el la cafea,in parc,si din cand in cand,cand mergi pe la el acasa punete pe el saruta-l incet, muscal de buza, fataiete un pic pe el.Noua baietilor ne place treaba asta.Multa bafta.App daca vezi ca relatia nu decurge ok cauta un altul mai inteligent,mai iuberet, mai tandru, mai dragastos vezi tu.Bafta