| DorrySweet51 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi a insela? A imbratisa pe cineva mai lung si a se lasa pupat/ pupata pe obraz. Doar atat. Se numeste inselat?

42 răspunsuri:
| DorrySweet51 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt eu. Stiu atatea detalii pentru ca locuiesc cu prietena mea si mie ca o sora si imi zice tot la fel si eu. Nu vreau sa se inteleaga gresit.

| Freya1 a răspuns:

Nu.
A insela e atunci cand iti faci o relatie cu altcineva in afara de iubitul/iubita ta.
A inseala (in iubire) inseamna a face sex/a avea o alta relatie in paralel.

| RAY a răspuns (pentru HadesSs):

Pupat nu sarutat.

| deadhoe a răspuns:

Nu exista o lista obiectiva

| RAY a răspuns (pentru DorrySweet51):

Complicata situatie

| 2008anonim2008 a răspuns:

A insela este de la sarut pe buze (sau mai mult) sau 2 relatii in paralel. O îmbrățișare nu inseamna nimic

| RainmakerX a răspuns:

Totul de la french kiss in sus inclusiv.

| Lostlyric a răspuns:

"Inselat" inseamna a intretine relatii sexuale sau gesturi erotice cu o persoana de sex opus cand te afli deja intr-o relatie oficiala unde ti se cere sau acorzi exclusivitate.

| CrimsomTide a răspuns (pentru Lostlyric):

De ce neaparat de sex opus? Se simte homofobia in aer?!

| Lostlyric a răspuns (pentru CrimsomTide):

Nu este vorba de homofobie, este vorba de generalizare si nu, nu este obligatoriu ca persoana respectiva sa fie de sex opus. Dar nu ai cum sa dai o definitie generala incluzand toate sexele, rasele, varstele in asa fel incat sa nu faci discriminari.

| CrimsomTide a răspuns (pentru Lostlyric):

Exista o contradictie in raspunsul dumneavoastra: "este vorba de generalizare" si "nu ai cum sa dai o definitie generala". Oricum "de sex opus" este o particularizare in opinia mea, dar inteleg ceea ce incercati sa spuneti.

Parerea mea este alta: actul fizic izolat, cauzat de un impuls de moment, un burst de hormoni, lipsuri in viata sexuala sau razbunare poate sa fie inteles si iertat. Ca sa nu spun ca exista sanse mari sa nu fie dezvaluit, atat timp cat nu exista continuitate, si ceea ce nu stii, nu te raneste. Inselatul ala care doare, ala adevarat, este cel care se petrece atat la nivel fizic cat si mental. Atunci relatia este FUBAR: partenerul inselat simte ca celalalat este si cu mintea si inima in alta parte. Si asta este dincolo de intelegere sau iertare.

| Lostlyric a răspuns (pentru CrimsomTide):

Nu exista nici o contradictie in ceea ce am afirmat. Am dat o definitie generala, in generalizare existand relatia dintre un "sine" si "sexul opus" si singura contradictie care o vezi este ca te opresti la o expresie scotand termenii din context. Nu poti da o definitie generala incluzand toate detaliile si particularitatile, se pierde termenul de definitie in sine. Iar eu asta am facut, am dat o definitie.
Oricum, interesanta si adevarata completarea ta. Si spune-mi "tu", data viitoare.