anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi a-ti cunoaste persoana iubita?
Cum faceti sa o cunoasteti mai bine?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Îmi dau seama pentru că îmi pasă. Chiar sunt atent și caut să înțeleg cum trebuie să procedăm ca să fim fericiți împreună.

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna dimineata naty
Cum faceti sa o cunoasteti mai bine?
o hipnotizez si o fac psihanaliza cu ea, sa vezi cum o desopar total
e inseamna pentru voi a-ti cunoaste persoana iubita?
daca i ofer increderea mea sau nu

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Sa o cunostin in sensul de a o intelege ai vedea felul de a fi si manifestatile sa stii ce o supara ce o deranjaza ce isi doreste.Eu daca am o relatie sau mie drag de cineva retin foarte repede ce ii place si ce nu sau ticurile nervoase, gesturile, mimica si imi dau seama ce se intampla.Nu o cunosti in totalitate adica gen daca e in stare sa iti faca nu stiu ce ma refer la lucruri nah

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Naty langa om poti trai o viata tot nu il cunosti,maicamea imi tot spune asa ca lupul isi schimba parul dar năravul niciodata,stii cum e imparti patul cu el,viata cu el si el isi bate joc de tine,in om niciodata sa nu crezi ca il cunosti sau sa ai incredere ca e sincer cu tine,cel mai rau,ipocrit,viclean animal este omul,vorba aii IADUL SUNT CEILATI,mereu ma m intrebat de ce nu pot simti iubirea care o simte x pentru mine pentru ca iubirea e oarba,nu poti simti ce simte un om pentru tine,poti avea speranta atat,speranta, iluzii, amagiri, dezamagiri naty, nici noi nu ne cunoastem dar sa ne cunoaasca altcineva, eu personal nu cred in nimic, cred in om provizoriu atat, consider ca orice om te poate dezamagi, de asta nici nu cred in relatii, iubire etc

| Nemessys a răspuns:

Sa îmi petrec cat mai mult timp cu ea. Îți dai seama ca dacă ies de multe ori cu ea, imi pot da seama ce fel de persoana este și fără sa îi zic,, spune-mi ceva despre tine ". Oricum Îți dai seama ca toată lumea răspunde cu numai și numai chestii bune la genul ăsta de mesaj. Așa prin ieșiri sin poate făcând diferite activități, îi aflu și defectele.

| Freya1 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Serios.

Nu este vorba ca nu te dezamageste fiecare are greseli pacate...dar nu poti sa fugi o viata de relati de frica, eu stiu ce inseamna sa fi ranit dar pentru mine toate au fost o experienta de viata si o ambitie ca altadata sa imi deschid ochii si sa incep sa cunoc omul mai bine

| sofisis a răspuns:

Petreci timp cu ea pentru a o cunoaste... logic.

| whatevernvm a răspuns:

Nopțile albe de vorbit despre tot, în pat sau în bucătărie, la o țigară

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Pentru mine este moarta ideea de iubire, relatie

Trebuie sa invie

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru whatevernvm):

Tigara dupa sex

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Freya1):

Foarte serios. sexul este cel mai important intr-o relatie, poate sa existe intelegere respect dar daca in pat nu va satisfaceti relatia= 0

| BogdanBz a răspuns:

Ca sa cunosti cu adevarat o persoana, trebuie sa locuiesti cu acea persoana o perioada buna de timp. pe internet sau chiar si cand se intalnesc fata in fata in oras la o cafea, fetele si baietii tind sa se comporte diferit, ca sa obtina ce vor. o persoana o cunosti cel mai bine atunci cand o vezi cum reactioneaza si in momente mai proaste ale relatiei/vietii, etc.Relatiile sunt un risc, mai ales in ziua de azi. E foarte greu sa mai gasesti persoana potrivita sau persoana cu care sa stai ani buni sau toata viata. Focul ala de la inceput dispare destul de repede si mai ramane doar respectul si ce ati realizat impreuna...acolo se vede o persoana. esti tinerica, ai timp sa mai cunosti destui baieti..multa bafta!

| Freya1 a răspuns (pentru BogdanBz):

Am deja pe cineva si am mai avut o relatie de 8 ani intrebarea era asa sa stiu cum face fiecare

Întrebări similare