| epiktor a întrebat:

Ce inseamna pentru voi cuvantul "Dragoste". Exemplifica. Nu sunt un copi de 10 ani, nu vreau pentru o tema, ma intereseaza sa vad ceea ce ganditi si ceea ce simtit happy dau 10 funde

9 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Un asemenea sentiment minunat nu va avea niciodata o definitie concreta. Dar un lucru il stii sigur: este cel mai minunat sentiment pe care o va putea simti o fiinta umana! Si cealalta fiinta umana de care are parte de aceasta dragoste, se va simti ca in RAI, si viata ei va parea cu totul mai buna. Dragostea nu are varsta si nici infatisare, nu este superficiala si nici egoista, ci este unica si dragostea pura si adevarata se intampla doar o singura data in viata! Cand simti pentru acea persoana un sentiment puternic, cand inima iti ia la trapa cand o vezi pe persoana aceea, sau daca chiar pana si cand gandul tau iti zboara la ea te face sa te simti fericit si minunat, atuncea asta inseamna dragoste adevarata! Cand totul pentru tine ea reprezinta, cand dorintele ei sunt si ale tale, cand iti doresti sa o protejezi mereu si sa stii ca este bine, asta inseamna dragostea adevarata! Iti da curaj, speranta, fericire, bucurie, veselie, iti vine sa zambesti mereu si fiecare zi pentru tine este diferita cand ti-l petreci cu acea persoana.
Este pur si simplu un sentiment dincolo de intelesurile noastre, dar bineinteles ca nici un lucru bun nu are dezavantaje. Trebuie sa avem grija cand iubim si pe cine iubim, ca s-ar putea sa ne marcheze pe viata si sa ne schimbam intr-un mod inimaginabil!

| razvan1305 a răspuns:

Iti pot da un exemplu foarte fain care l-am gasit pe facebook.
,, O fetita de 5 ani l-a intrebat pe fratele ei mai mare ce inseamna dragostea, iar el i-a raspuns ca dragostea e in fiecare zi cand ii fura ciocolata din ghiozdan, dar totusi, o tine in acelasi loc in fiecare zi."

| Sfanthul a răspuns:

happy O sa vezi si singur! La varsta ta e mama si tata! mai tarziu o sa simti si tu fluturi in stomac si no sa poti explica nimanui sentimentul, e prea frumos ca sa poata fi explicat in cuvinte!

| epiktor explică (pentru Sfanthul):

Ca sa imi vezi varsta ai putea sa intrii pe profilul meu. Peste o luna fac 21 de anilaughing si tocmai ce am scris la intrebare ca nu sunt un copil de 10 anilaughing

| Sfanthul a răspuns (pentru epiktor):

Sorry! nu am citit corect intrebarea! dar raspunsul este in mare parte valabil laughing)))

| epiktor explică (pentru Sfanthul):

Iti pot spune ca am trcut prim mule, foarte multe pana la varsta mea, deci pentru mine raspunsul tau nu are o valoare foarte mare

| Sfanthul a răspuns (pentru epiktor):

Si atunci daca tot "ai trecut prin multe" poate raspunzi tu! oricum... imi pare rau ca am incercat sa-ti raspund! Dragostea la modul general este: "Sentiment de afecțiune pentru cineva sau ceva"

| IAOIADNAA a răspuns:

E cel mai frumos sentiment, cand simti ca traiesti pentru o persoana, cand ai incredere in ea, cand poti sa discuti deschis cu ea, cand simti ca inima ta bate numai pentru acea persoana, cand acea persoana te face sa te simti special/a si sa fi cea/cel mai fericit/a, cand ii demonstrezi persoanei de langa tine ca faci orice ca ea sa fie fericita. Acum nu gasesti iubirea adevarata la orice colt de bloc, iar daca vrei o relatie serioasa, nu pune sentimente din prima clipa, asteapta sa vezi daca si el tine la tine

| epiktor explică (pentru IAOIADNAA):

Eu sunt un el, si se pare ca inca nu am gasit o ea la care sa tin cu adevarat, dar si ea sa faca la fel.