| maximumxcaractere a întrebat:

Ce inseamna pentru voi cuvintele 'dragoste' si 'sarut'? (text literar va rog)

Răspuns Câştigător
| Syriaa a răspuns:

Voi vorbi din perspectiva unei fete acum.
Cand ma gandesc la "dragoste" imi vin tot felul de senzatii pe moment. De la senzatii fierbinti la frisoane. Ma gandesc la actuala persoana pentru care simt lucrurile astea. Doar citindu-i numele undeva incep sa zambesc ca o fraiera aducandu-mi aminte de lucruri dragute. Apoi ma intreb, ce ma determina sa continui sa simt asta? Iar raspunsul e simplu : tandretea cu care vorbeste, atentia speciala pe care mi-o acorda, respectul fata de mine, felul in care ma atinge (nu neaparat intim). Felul in care imi zambeste si ma sustine in tot ceea ce fac. Dragostea iti ofera siguranta, putere si incredere in sine. Cand cineva e alaturi de tine te simti capabil de orice happy
Iar "sarutul" e acel act in care sunt implicate multe sentimente, inca simt fiori pe spate. Fara dragoste nu ai cum sa experimentezi acest act in adevaratul lui sens. E un moment fizic in care ne aratam ca ne iubim, in care se formeaza o legatura mai puternica.

4 răspunsuri:
| AntidotDeViseInterzise a răspuns:

Ceva magic este cel mai frumos lucru care se poate intampla intre doi oameni "sarutul"

| Capatina_Bogdan_1997 a răspuns:

Cel mai incantator lucru

| zambetcolorat12 a răspuns:

Pai dragostea este cel mai frumos sentiment! iar sarutul este o dovada de dragoste! cu dragoste nu te poti juca, nu stii cand te indragostesti

| cristianoooo a răspuns:

Yeahhhhhappy