| Ppitzzi a întrebat:

Ce inseamna pentru voi cuvintele ,,Te iubesc" ?

Răspuns Câştigător
| cursedkid a răspuns:

Un cuvant spus din inima, dând senzatie de "fluturi"in stomac; un cuvant care te face sa te simti ca un inger prin rai, cel mai frumos cuvant care nu trebuie spus sa atragi fetele care nu stiu ce inseamna.Un cuvant care merita rostit de cei ce iubesc cu adevarat si cei ce fac sacrificii pentru apropiati!

14 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Totul sau Nimic! depinde cine, de ce, cand si in ce context imi spune.

| toxik a răspuns:

Pentru mine cel putin vacest cuvant rostit din inima valoreaza foarte mult.Cand spui la cineva ca il iubesti, trebuie sa si dovedesti pentru a da credibilitate in ceea ce te afirmi happy

| edy132 a răspuns:

Nimic, cuvintele alea 2 nu mai au sens in zilele de azi. Rostite degeaba, fara a simti sentimentul propriu zis.

| Ppitzzi explică:

Atunci cand iubita iti spune te iubesc. Te simti obligat sa ii raspunzi cu aceeasi fraza? intrebare pentru baieti

| MasterYoda a răspuns:

= ai belit-o!

| koopman a răspuns:

Buna.Pai pentru mine te iubesc inseamna totul.Inseamna ca mi-as da si viata pentru cineva caruia i-am spus ca il/o iubesc.Nu exista limite,nu exista lucru, sa nu-l pot face pentru persoana caruia i-am spus ca o iubesc, si ca nu renunt la ea niciodata.

| Rebecca009 a răspuns:

Pentru barbati aceste doua cuvinte nu inseamna nimic. Si de regula le folosesc doar pentru a-si atinge destinatia finala. Dormitorul. "Te iubesc! Acum du-te fa-mi un sandwich! Si atata-ti trebuie sa nu fie bun!"

| MojitoMarco a răspuns (pentru Rebecca009):

Esti fata destepta bun raspunslaughing) macar sunt sincerbig grin

| darkmonster a răspuns:

Te iubesc, este o expresie magica. pentru mine inseamna enorm aceasta mica expresie, hai sa-i spunem cuvant. e ceva micut, dar pretios, cu o valoare imensa. e cel mai frumos lucru, mai ales cand este pronuntat de o persoana speciala.

| SMarius a răspuns:

Pentru baieti e ca si piesa aia de la Taxi-Cele doua cuvinte... daca nu vrei ceva serios de la fata, eviti pe cat posibil sa-i spui k o i...

| Hash001 a răspuns:

9-16 Imi place fizicul tau.
16-25 Am sentimente adevarate.
25-30 Vrei sa fii sotia mea?
30+ dragostea din familie

| MojitoMarco a răspuns:

Nu insemna nimic gen 0 baratlaughing o vb nu rezola nimic...dovedeste si at e okwinking

| 0303radu a răspuns:

Eu spun la toate cuvintele astea nu inseamna nimic special pentru mine, sunt doar doua cuvinte pana la urma.

| cipryany a răspuns:

Sunt simple cuvinte, la fel ca masina, casa... important e ceea ce faci pentru a-ti sustine acele cuvinte

Întrebări similare