| mihaelutzamy a întrebat:

Ce inseamna pentru voi dragostea? ce simti cand te indragostesti?

Răspuns Câştigător
| daniDeeDee a răspuns:

Este ceva foarte frumos, care nu se poate descrie in cuvinte... trebuie sa simti, sa traiesti happy

sunt sigur ca odata o sa cunosti dragostea adeavarata. happy

6 răspunsuri:
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Am iubit si inca iubesc. O data pana acum. Dragostea este super, te poarta pe cele mai inalte culmi.Iti da senzatia aia de a adormi lent alaturi de el.Nu ai pofta de mancare si vezi ca totul este prea perfect in jurul tau.Insa cand te gaseste suferinta iti vine sa mori de tristete, sa te ascunzi in cea mai mica gaura, sa nu mai ai contact cu lumina, cu ploaia.Nici macar nu te mai iubesti pe tine insati.Suferinta te coboara de pe piedestal, iti distruge apogeul iar mai apoi te lasa distrus/a si dorul si gandurile macina tot ce exista in interior si exterior.In concluzie, suferinta este consecinta dragostei.Bye!

| andreea7520 a răspuns:

Dragoste nu se explica, ea se simte happy

| cucu a răspuns:

Pfuuiii: iar m`am indragostit? aoleu iar o sa sufar ca bouuul dupa cine nu merita. km asta este dragostea

| sweety_2724 a răspuns:

Eu nu m-am indragostit niciodata. Am avut prietenii dar nu am fost asa, cum sa spun, indragostita, nu i-am iubit. Cred ca atunci cand iubesti o persoana cu adevarat, faci orice pentru ea, esti alaturi de ea in orice moment, nu poti sa stai fara sa il vezi, simti "fluturasi" in stomac.

| AdeLina a răspuns:

Pt mine dragostea inseamna ceva... sublim, dar si dureros. Eu una cand ma indragostesc am strania senzatie ca am dat-o-n baralaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine a spus adelina :*