| lumy4u a întrebat:

Ce inseamna pentru voi fericirea? dar dragostea? dau funda pentru cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| avy808 a răspuns:

Pentru mine inseamna un 2 in 1 cum ar veni, sa am dragostea vietii mele mereu langa mine, si asta inseamna ca sunt fericita! nu conteaza ploaie, ninge, e soare sau e furtuna atata timp cat el e langa mine, si ne iubim si ne respectam nu mai vad nimic in jurul meu happy E cel mai bun lucru care il poate avea o persoana, dar din pacate in ziua de azi cauti mult dupa ele, daca gasesti dragostea, atunci esti si fericita!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fericirea nu stii ca o ai, stii numai cand ai pierdut-o.

| Muggz a răspuns:

Pai hai sa vedem... fericirea pentru mine e ce se intampla in momentu' de fata sa imi petrec cat mai mult timp cu prietenii, prin baruri sa ma rup pe alcooale si dubstep sa nu dorm noptiile si sa ajung acas' cand rasare soarele, si cel mai important e ca imi place ce fac!
Si cu dragostea nu stau bine de loc de fapt am renuntat sa cred ca exista asa ceva...

| blueSky_3324 a răspuns:

Eu sunt cel mai fericita atunci cand... ma duc la shopping cu foarte multi bani si-mi cumpar absolut ceea ce vreau. Iar dragostea o simt atunci cand ma sarut cu persoana iubita si efectiv simt furnicaturi pe sira spinarii, timpul efectiv sta in loc, nu-mi mai simt corpul, decat buzele lui, atingerea fina si parfumul lui delicat, pentru mine este dragostea & fericirea suprema

| LineGuide a răspuns:

Fericire nu poti sa ai permanent, mereu apare ceva care strica totul.De exemplu, ai de toate(pc expert, telefon de ultima generatie, o super vila, o super masina, o super casa de vacanta...), intr-o zi vezi un cersetor si-ti dai seama ca el nu are tot ce ai tu, sau vezi pe cineva cu cancer, si iti dai seama ca vila ta inseamna viata lui, atunci te intristezi...
Dragostea este, daca gandesti liber, cel mai stupid sentiment.De ce spun asta? Simplu, cand esti indragostit, dai pe toata lumea la o parte pentru persoana iubita, nu mai gandesti logic, faci orice sa fi cu acel om, si cand va despartiti(daca este cazul), cazi in depresie.In cazul in care nu va despartiti, si va casatoriti, dupa 20 de ani de casatorie, atractia dispare...
Deci aceste doua sunt sentimente trecatoare, si de obicei de scurta durata.
fundita?

| lumy4u explică:

Intrebarea era ''ce inseamna pentru VOI fericirea si dragostea'', nu am intrebat ca sa inteleg, nu am nevoie de link uri laughing))

Întrebări similare