Pai fizic,tatuaje si eventual,muschi,iar ca personalitate este genul ala de baiat hotarat,care ar bate pe oricine pentru "fata" lui si de obicei mai este si carismatic si tupeist
adica la asta se gandesc fetele cand aud "badboy"
din pacate,ele uita ca acestia mai pot fi neseriosi, iresponsabili, o influenta proasta (tigari, droguri) si multe altele
oricum, faza cu "badboy" trece destul de repede si unele nici nu o au pentru ca isi imagineaza si ele (cele care au o gandire mai matura) ca nu poti sa ai un viitor cu asa o persoana, decat daca acea persoana se maturizeaza si ea
Apropo de subiect, ca voiam sa te intreb, daca esti ruda cu Romance Scammer Ray...ca vorbeste lumea pe aici, prin mesaje...
Imi poti raspunde si sa nu faci spam la intrebarea mea, ce username ai avut? ce felicitari sa trimit?
Cu sau fara folositor, ca si tine, sunt in treacat pe aici, mie nu-mi folosesc la nimic acele calificative. Fac o pauza, retraiesc momentul si ma reintorc la mine, pe blog.
Felicitarile alea de pe rpivat, trimise cu Ray1, Ray2, eram gata sa scuip cafeaua din gura pe monitor, am crezut ca-mi scrie televiziunea Italiana, Rai 4 etc.
Sa vezi, postezi tu, si ies clonele Campionul zilei la numarul de postari, asa ceva..noaptea mintii!
Alexandra imi poti raspunde la intrebare de unde stii tu de acele felicitari?
Nu stiu despre ce vorbesti, dar clonele alea erau tare dragute, imi trimiteau felicitari...si am banuiala ca este unul dintre userii de aici, cu state vechi.
Fac spam la intrebarea mea cool, sper ca admin sa inteleaga de ce fac spam, tu mai clonat zi-mi? cum poti stii ce felicitarii am primit?
Am vazut acel topic, asa am aflat ca ray1, 2,3, etc au fost blocati.
Ok,aveam senzatia ca tu esti admina de pe TPU, sincer imi facea placere sa vorbesc cu ea, am inteles operator, am vazut ca ai cont de mult timp pe TPU vazand intrebarile tale, bun venit iar pe TPU
Pe TPU au fost chiar si femei trecute de varsta a-ii-a, aflate in strainatate, in urma cu ceva ani, dar si useri de varsta noastra care-mi lipsesc, si-am revenenit crezand ca-i regasesc aici.dar ei nu mai sunt.
TPU pune la dispozitie mesaje, felicitarile pentru conversati, userii le pot folosi
RAY, tine bine minte asta, ca vad ca esti blocat pe un badboy :
Do you know what's better and sexier than a badboy? A grown ass man who has his *** together!
Nu e vorba de asta, caut si eu sa citesc o carte si vad numa badboy
https://www.wattpad.com/search/%20badboy
floricicadecolt întreabă: