A fi fitos inseamna sa fii mai mereu cu nasul pe sus, sa nu bagi anumiti colegi, prieteni in seama deoarece pur si simplu nu se compara cu tine[poate u esti mai bogat, mai destept]. Si oamenii fitosi se cred mereu primii, sau se cred mai buni ca ceilalti chiar daca ei nu sunt nici pe departe ceea ce se cred ei:d
Asta e descrierea completa.
O stii pe printesa lui tati? Nu? :o Stai sa-ti spun: e printesica aia care tot timpul are siclam pe botic, nasul foarte sus( nu priveste niciodata in jos), nu poarta decat hainute d&g, lacoste sau prada, nu iese din casa decat daca o duce soferul cu mertanul, daca nu ii faci pe plac bate din picior si il suna pe tati sa rezolve situatia
Nu-i asa ca acum iti suna cunoscut? aaaa si am uitat: nu vorbeste cu tine pentru ca "nu te ridici la nivelul ei"
poate am exagerat putin(foarte foarte putin) dar crede-ma specimenele astea suntb peste tot! Fuuuuugi! :-o :o
Ti-as spune, dar n-am timp, gandeste-te si tu ca esti si mare, sau intreabai pe cei apropiati, (mama, tata, frati, bunici, prieteni, etc.)
Intreabai pe cei apropiati nu baga prosti pe net .
Fitos inseamna o persoana, care-i mai tot timpul cu capul pe sus, nu-i baga pe alti in seama.Isi bat joc de colegii sau prietenii de scoala sau munca.
Dupa mine, eu i-as extermina pe toti fitosi, indiferent de unde sunt.Din cauza fitosilor sufera mult oamenii.Mai ales copiii excentrici.
"Contra Fitoseniei!"
Cine e pentru?
Cine e contra?