Sexul virtual sau cybersex-ul este activitatea in care doua sau chiar mai multe persoane se conecteaza prin intermediul internetului si isi descriu in scris sau verbal o experienta sexuala reciproca.
Exista mai multe moduri de a face sex virtual. Se pot utiliza camere web chiar si microfoane sau uneori avatare din jocuri precum Second Life sau RedLightCenter denumite AMMORPG (Adult MMORPG).
In cazul folosirii webcam-ului stimularea e vizuala si poate veni din ambele parti sau doar dintr-una, daca se foloseste microfonul se pot folosi si stimuli auditivi precum gemetele, iar partenerii practic se masturbeaza unul pentru celalalt. In cazul sexului virtual cu webcam, excitatia se realizeaza vizual si prin comenzi, imaginatia fiind mai putin solicitata.
Atunci cand nu se foloseste webcam-ul se poate face sex virtual in scris. Practic partenerii descriu ce anume isi fac reciproc astfel imaginatia intra in scena. Chiar si cand se folosesc avatare, fiindca actiunile sunt relativ limitate, partenerii isi descriu in scris activitati suplimentare.
Ceea ce nu include internetul nu e sex virtual. Daca partenerii se stimuleaza prin telefon atunci e phonesex.
Ce vrei sa mai stii?
Cred ca e cea mai deraiata idee posibila-Dar din cate stiu ambii parteneri stau la camerele web si se masturbeaza unu in fata celuilalt.
De prieten virtual am mai auzit.dar de sex virtual neahh.ce inventiv e romanu' auzi la ei sex virtual ))
Eram pe un chat la care face unul, vrei sa facem sex virtual?)))
)) Prea tare
Alexander, intrebarea era simpla, pentru tine ce inseamna, puteai sa fii mai subiectiv.
Anyway sex virtual= masturbare online