Barbatul adevarat este "omul" care stie sa-si respecte familia, viata, munca si "este cu picioarele pe pamant intotdeauna", insa toate acestea nu functioneaza fara responsabilitate, dragoste, credinta! Nu conteaza cat de destept este, ceea ce conteaza este sa fie "unic"! Tin minte o vorba de la un batran: "in viata trebuie sa-ti respecti pana si dusmanul, iar atunci cand n-oi mai fi, toti cei care te-au cunoscut sa regrete ca au pierdut un om valoros"!
Dar eu nu am treaba cu barbatul perfect, NIMENI nu e perfect.Eu am intrebat ce inseamna pentru voi un barbat adevarat (nu un baiat, nu un copil, nu un adolescent, un barbat).
Ei, glumeam şi eu. Nu am clişee de genul.
Unul care este destul de matur incat sa iubeasca si sa aprecieze persoana de langa el. Celelalte lucruri cred ca nu sunt atat de importante cat timp in ochii tai el este barbatul perfect.
Cu bani, bine dotat, care sa stie sa respecte o fata prin cadouri scumpe, de branduri cunoscute mondial... sa stie sa te faca fericita, sa iti puna la dispozitie bani multi de cheltuiala...
Mda ...ma gandeam eu ca asta e...
Chiar crezi ca am vorbit serios?!?
Sper ca nu ...
Logic.