Barbati, adică stima de sine beton, tupeu, descurcareala, îndrăzneală, gata sa Sara la bătaie dacă sunt luați peste picior sau trebuie să-și protejeze partenera/copiii. Nu se lasă călcați în picioare, ci dau replica pe loc. Au gura mare și știu sa negocieze promovări și măriri de salariu. Își cunosc drepturile și le apară ca niște lei. Fac bani, sunt ambițioși. Rup patul. Fizic, fac mișcare, sporturi, beau, socializează, fac glume, au prieteni, relații, masina sau motocicleta, poate tatuaje, cercel în ureche. S-au format în găști de prieteni care săreau să-și sprijine membrii la greu, la efort, la bucurii și necazuri, la bătaie. Nu s-au omorât cu învățatul, dar au scoala vieții și înțelepciunea străzii. În tari străine se simt ca acasă. Călătoresc și se descurca chiar dacă nu știu limbi străine. Unii învață repede limbi străine, totuși. Le place sa negocieze la orice. Testează limite, scanează, calculează avantaje, provoacă. Trăiesc viata, nu o gândesc. Își domina partenerele, le insufla respect și admirație. Le fac sa rada. Le pun la punct dacă devin isterice sau angoasate pentru fleacuri. Le place sa se distreze și sa fuche, sa ajute și sa amenințe dacă le calci granițele. Unii sunt smecherasi și amagitori, alții cinstiți și muncitori. Femeia se simte în siguranță lângă ei, ca leoaica lângă masculul dominant în areal. Își atenuează angoasa de a trai prin încrederea în sine a partenerului și ii face toate fanteziile în pat, ca echitabilitate win-win. Pe cei care nu sunt asa ii respinge ca fiind pampalai, incapabil sa o ocrotească.
Cam ar ar fi profilul clasic, chiar daca multe femei nu constientizeaza, de astia sunt atrase.
Pai aia e atitudine de alfa! Si de astia sunt cam atrase fara sa-si dea seama. Figura unui barbat care e considerata f atractiva exprima de fapt ce am zis mai sus, verifica sa vezi. Sigur ca ele simt doar ca il place pe ala f tare, nu stie constient altele.
Nu e fiecare cum crede, ca adevarul e doar unul.
Bine poate nu chiar tot ce am zis e inclus, dar multe din ele.
Pentru ca in trecutul indepartat astia asigurau protectia, hrana si tot femeii si copilului, si ele sunt adaptate sa fie atrase de din astia, nu am evoluat pe aceasta axa.
Nu păcălești pe nimeni, fata. Eu am învățat de la un maestru în seducție ca fetelor fix băieții de genul, iar fetele ca tine care zic ca vor băiatul,, bun'' doar o zic, sufletește vor băiatul rău.
Sunt total de acord, ai descris exact tipul de barbat pe care mi l-am dorit tot timpul si l-am si obtinut.
Înseamnă acel bărbat care mă câștigă atât prin personalitate, cât și aspect fizic.
Cineva care ne completează, dar nu este nici pe deplin opusul nostru.
Cu toții suntem in stare să descriem anumite caracteristici ce tin de personalitate sau de aspect fizic. Ce nu știm noi se rezumă la faptul că se vor concretiza toate acestea sau dimpotrivă?
Ei bine, nu neapărat. Stereotipurile, respectiv și acel ideal de comportament completează golul pe care îl simtim atunci când suntem singuri. Incercăm să ne imaginăm un anumit ideal de bărbat.
Realitatea este alta, te poate surprinde oricând.
Iară în cazul în care mi-ar plăcea un anumit bărbat, asta nu ar presupune faptul că restul ar fi mai putin adevărați.
Se inghesuie rau sa-ti raspunda domnitele, mai mult se baga masculii, astia sunt pentru adevarul absolut.
Cea ce a zis Mosotti e corect, o femeie caută să se simtă protejată, in sigurantă in compania unui bărbat, de asta in genral caută un bărbat mai copt la minte decât ele, stabil financiar, nu bogat, ci pe linia de plutire, care are o directie in viată, stie ce vrea de la viată, dar cel mai important e sigur pe sine, nu are complexe fată de sine, si nu lasă să se vadă cât poate fi de vulnerabil emotional.
Imi place ca raspund si baietii :))
Ce OB-uri folositi? Mini sau super?
;)
:))
Ce sa insemne? Sa Stea bine din toate punctele de vedere, de la un fizic impecabil - pentru varsta lui - pana la portofel;), sa stie sa rasfete o femeie cand trebuie;) si sa aiba un comportament de un barbat adevarat care are poulicica in pantaloni :)) nu sa se planga si sa se vaite ca o pixda la ciclu prelungit :))
https://www.youtube.com/watch?v=S-7hsWRpTfY
1. Sa fie bărbat din nastere. Nu sa am surprize de genul trans sau alte genuri inventate pe parcurs.
2. 1
3. 2
Nu mai este nevoie sa descriu, pentru ca deja a descris Mosotti si pentru mine.
Vezi? Si zic altii ca nu ca nu, vrajeli, asta e natura umana! Cine o cunoaste stie ca la un calculator, programu ala face aia, aia ailalta, si se verifica in realitate mereu, asta e dovada ca e corect.
Iar aia care au trecut ptin 10 relatii, degeaba daca n-au invatat nimic din ele, si tot nu stiu cu ce se mananca.
Aia ca femeile vor oameni buni e fals, pana la urma aia prea linstiti le plictisesc! Ele simt doar asta, real in spate e ca nu sunt validati ca barbati alfa, chiar daca la inceput figura a derutat, comportamentul zice "mmm, nu-s alfa", deci chemarea naturii carte barbati din aia de care am zis.
Insa rar cand figura nu se potriveste cu totul restul.
De ex, nu s-a observat ca aia cu figuri frumoase sunt mai buni la bataie? Si tocilarii daca le dai cu o optime din palma, ii ia ameteala instant. Adica aia cu figurile nebarbatesti, mutre de pampalai, neatractive.
S-a observat ca tot astia frumosi sunt mai rai, mai nesufletisti, mai nestatornici, mai nesimtiti, deci se verifica.
Ca altfel in trecut nu ar fi fost in stare sa apere femeia si copilu, veneau altii si luat teritoriu, mancarea, femeia si se alegea prafu.
Femeile constient pana la urma zic ca nu le place asa, dar tot de astia-s atrase, ca inconstientul zice altceva.
De aia de multe ori "ufff dau numa de nenorociti", ca-s atrase doar de din astia frumusei, haha.
Ca daca le dai unu cuminte, o sa zica "nu-mi place de asta, nu stau cu el", ca nu arata atractiv.
A mai fost pusa o intrebare de genul si am specificat clar pentru ca asta cred si este strict opinia mea,ca mie imi place sa ma domine barbatul,sa fie putin autoritar pentru ca astfel ma plictisesc daca controlez eu situatia, si nu mai are niciun farmec dar cu conditia desigur sa nu o dea in extreme, cum patesc alte femei de exemplu in cuplu ca sunt maltratate, injurate si care din pacate ele accepta situatia in care se afla din obisnuinta, frica de nou sau compromis.
Pai opinia ta e generala, cam toate femeile vor asa. Si am zis si de ce.
Si am explicat si de ce te plictisesti daca controlezi tu, am zis fara sa stiu ca, confirmi acum!
Astia care neaga neaga ca nu le convine, se mint singuri, ca stiu ca ei nu-s asa cum trebuie si de aia, dar realitatea o sa le arate ce zic tu si eu.
De multe ori o sa auzi la parinti "uite baiatul ala cuminte, e programator, are sal mare, e linistit, si ia uite alalalt, motociclist, se imbraca asa, umbla brambura prin oras cu gashca lui, are un servici mai prost, e ok si asta dar nu ca celalalt, asa sta cu ala, ce o fi vazut la ala nu stim, doaaaamne", pai a vazut ce am zis, fizicul care arata ca are acele calitati, si apoi calitatile in sine.
Si fata o sa zica doar atat "Dar de asta imi place, ce aveti voi cu mine?"
Si se tot mira parintii, bunicii vezi? Ajung la 80 ani si se mira, deci ce stiu ei despre viata? Dar si ei faceau la fel la tinerete, si bunica si mama tot dupa asta ar fi ales daca ar fi putut.
Adevarat!
Asta este, si daca oamenii ar cunoaste astea, mai ales barbatii si-ar da seama cand una ii plac sau ii tine de prosti. Ca daca si-ar cunoaste nota fizica, s-ar prinde ca daca vine una de nota mare, nu are cum sa-l placa oricat s-ar preface.
E ca si cum cineva se jura ca-i merge TV fara sa-l bage in priza, si iti si arata, tu stii ca nu se poate si e clar ca e fake si ca a bagat un acumulator in el desi iti arata firu scos, in cazu nostru firu scos e comportamentu dulce si frumos care sa-l faca sa creadca ca-l place!
Daca nu stii, chiar crezi.
Ajuta sa stie de ce nu se uita la el gagicile, sa nu mai piarda timpul sa puna pe el haine cu tonele de pomana si asa mai departe, ca pierde timp, bani si energie inutil si dezamagirea e mai mare. daca e sa vina una de nota mai mica si sa se nimereasca sa se cupleze cu el bine, dar nu sa spere la fete nici macar medii.