| HappyGrumpy a întrebat:

Ce inseamna pentru voi virgin(a) este o perceptie diferita la baieti si fete, pentru ca baietii isi rup "ata" singuri, si nu mai au durere la primul contact sexual. Dar masturbarea nu se considera sex? Mai sunt virgini baietii onanisti? Si de ce fetele care sunt virgine nu isi rup singure himenul? ca sa scape de dureri, la fel ca baietii, deci mai esti sau nu virgin(a) daca te-ai masturbat si ti-ai rupt "virginitatea".

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

La baieti e mult mai usor sa se masturbeze si sa isi rupa ata, ei cand au primul contact sexual nu ii doare asa de tare cum o doare pe fata.Sunt rare fetele care vor sa isi piarda virginitatea cu degetul,pentru ca oricum tot aceeasi durere o simt, nu e nicio diferenta asta dupa parerea mea. Orice fata vrea sa isi piarda virginitatea cu barbatul iubit ca sa ii dovedeasca ca e virgina si sa nu isi faca o impresie gresita despre ea. Tare mi-as fi dorit sa ma fi nascut baiat, nu fata pentru ca la voi lucrurile sunt mult mai usoare decat la noi.Un baiat daca se f...e de n ori nu are nimic asa e natura baiatului, dar daca o fata se f...e cu diversi baieti e considerata curva, ma rog nu si cazul meu.

32 răspunsuri:
| HappyGrumpy explică (pentru Vix999):

Pfuai de capul meu, dupa atatia ani acum aflu ca eu am avut probleme cu capul? noroc ca ala mic s-o vindecat. Deci chiar sunt un caz mai special. Multumesc ca m-ati luminat. Si am bunul simt doar pentru cei care dovedesc ca il merita. Poate gasesc o solutie sa nu ma mai aprind la nervi, si sa fiu mai coerent pe viitor.

| Vix999 a răspuns (pentru HappyGrumpy):

Nu mai pierde noptile prin cluburi. Iti afecteaza vedereawinking