La baieti e mult mai usor sa se masturbeze si sa isi rupa ata, ei cand au primul contact sexual nu ii doare asa de tare cum o doare pe fata.Sunt rare fetele care vor sa isi piarda virginitatea cu degetul,pentru ca oricum tot aceeasi durere o simt, nu e nicio diferenta asta dupa parerea mea. Orice fata vrea sa isi piarda virginitatea cu barbatul iubit ca sa ii dovedeasca ca e virgina si sa nu isi faca o impresie gresita despre ea. Tare mi-as fi dorit sa ma fi nascut baiat, nu fata pentru ca la voi lucrurile sunt mult mai usoare decat la noi.Un baiat daca se f...e de n ori nu are nimic asa e natura baiatului, dar daca o fata se f...e cu diversi baieti e considerata curva, ma rog nu si cazul meu.
Pfuai de capul meu, dupa atatia ani acum aflu ca eu am avut probleme cu capul? noroc ca ala mic s-o vindecat. Deci chiar sunt un caz mai special. Multumesc ca m-ati luminat. Si am bunul simt doar pentru cei care dovedesc ca il merita. Poate gasesc o solutie sa nu ma mai aprind la nervi, si sa fiu mai coerent pe viitor.
Mutubal întreabă: