anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna sa fii virgina? La ce foloseste virginitatea? Ce inseamna cand nu mai esti virgina, dezvirginizata?

14 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Virgina-pura
Sa fi virgina e ceva frumos si multi apreciaza astahappy
Restu cauta si tu pe google...pfuu

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Oke. După modul cum ai pus întrebarea, sigur eşti virgin(ă). A fi virgin înseamnă a nu fi făcut încă niciun contact sexual. Poţi deduce şi singur(ă) când te dezvirginezi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mai esti virgina, bine ai face sa mai ramai asa pana la ani, cel putin.Sincer. Un studiu arata 80 la suta dintre tinere regreta ca sau culcat cu acel barbat, cu care si-au pierdut virginitatea.

| TheMihutz a răspuns:

Daca nu puneai intrebarea asta...

| LoooVe <3 a răspuns:

Virgina e sa nu fi facut niciodata sex, sa nu fi avut un contact sexual. Virginitatea nu foloseste la nimic, dar majoritatea fetelor fac sex inainte de 18 ani. dar trebuie sa de dezvirginezi cu un baiati important, care o sa fie tandru cu tine, care o sa te aprecieze.
Nu ar trebui sa te dezvirginezi inainte de 18 ani pentru ca mai tarziu poti avea cancer...

| Vizitiul a răspuns:

Virgina este fata care are himenul intact, fara a fi penetrat! O fata-si poate pierde virginitatea chiar daca nu a intretinut raporturi sexuale cu vreo persoana de sex opus, mai exact, prin introducerea unor "corpuri" straine, care penetreaza himenul! Insusi penetratea himenului are ca urmare pierderea viginitatii, chiar daca nu a existat contact sexual.

| belltech a răspuns:

La absolut nimic, creeaza psihoze pentru fete ca e dureroasa faza de dezvirginare, si, aparent, e o chestia care e tipica oamenilor, adica nu se mai intalneste la celelalte mamifere, nici macar la celelalte primate. pentru adolescentii interesati de lectura gasit multe detalii intr-o carte de specialitate, sper sa o gasiti la bibiliotecile publice, Desmond Morris - Maimutza goala (Naked ape). Eu o gaseam in Galati la V. A. Urechea, sectia adulti/biologie

| lrd a răspuns:

Raul.laughingnu numai ca e virgin/a... ci mai are si in jur de 10-12 anilaughing

| ioana_4297 a răspuns:

Sa fi virgina inseamna ca nu ai facut niciodata dragoste. Cand nu mai esti virgina inseamna ca ai facut dragoste de mai multe ori.
Restu pe gasesti pe google...

| xuanbou a răspuns:

Ai si tu 10 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot nu am inteles

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-mi explice si mie cineva ce inseamna sa fii virgina.pliz
am 12 ani jum. imi rasp. cineva? id meu: dia_scumpika11

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Virgina inseamna a fi o fata serioasa nu te arata absolut nimeni cu degetul multe fete isi pastreaza virginitatea pana se casatoresc iar altele o fac ca sa fie la moda adica cool cica dar nu este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Virginitatea inseamna ca nu ai avut nici o relatie sexuala cu un barbat si asta e foarte bine ca multe fete o fac inainte si ce folosesc isi iau numele de panarame acum barbatii urmaresc doar sa intretina cu tine relatii sexuale si sa te lasa asculta sfatul meu."pana nu te casatoresti nu o face" pentru ca sotul tau sa fie mandru de tine ca nu ai facut ca vreo 20-30 pana acum o fi moda cu dezvirginarea dar nici chiar asa cele care o fac sunt considerate panarame...si imi scuzati expresiile dar asta e adevarul.