Adica sa iubesti dar sa nu arati asta prea mult persoanei iubite! C-am asta-i moda in ziua de azi dar eu cred ca e cea mai mare prostie...
Iubeste, dar cu masura, dupa parerea mea ar insemna sa nu sufoci persoana iubita cu sentimentele tale, adica tot timpul stai pe,, capul,, ei o bombardezi cu mesaje de dragoste etc. dupa un timp persoana respectiva se va plictisi...
Salut, Bubulina
Sa iubesti cu masura? Hmmm...sa-ti reprimi manifestarea sentimentelor, avand diverse temeri.
Poate din timiditate, sau poate te temi ca daca-i arati prea mult vei fi ranit/a...
Insa iubirea cu marusa nu mai e iubire.
Odata ce o cuantifici asa, e doar o formula matematica.
Cu stima,
Neo
De multe ori,martusindu-i omului drag ce simti,pana si ultimul gand,depasesti cerintele si nevoile lui sentimentale.
Ba chiar il poti si speria cu exaltarea ta sentimentala,iar rezultatul,in loc sa fie cel dorit,este o indepartare si-o racire cam brusca sau o reactie negativa care poate face mult rau relatiei voastre.
Asadar,expresia se refera la cat si cum dezvalui ceea ce e in tine,ceea ce simti pentru celalalt,tine de alegerea corecta a momentului in care ii poti dezvalui un anumit lucru sau sentiment.
Adica,nu poti spune "te iubesc" in doua zile de relatie si nici "hai sa ne casatorim",intr-o saptamana!
Dar poti spune,fara sa ingrozesti pe nimeni "mi-e tare drag de tine"!
Momentul si cuvintele alese cu masura si grija,pot duce la o relatie frumoasa si foarte lunga,e ca o scala gradata a intensitatii iubirii declarate,daca vrei.
Cu alte cuvinte, poti iubi nemasurat si poti da totul, dar trebuie sa si stii s-o faci, in asa fel incat sa te asiguri ca mesajul tau e receptionat corect si total de omul iubit!
Iar raspunsul, va fi pe masura!
Sa iubesti si cu capul, nu doar cu inima. Adica sa nu fi egoista, sufocanta si sa faci ce e mai bine pentru relatie.
Ca pe vremea comunistilor, la ora 8 se ia lumina, si asta e... Plecati acasa!