Dragul meu daca tu stii asta nu inseamna ca altii nu trebuie, daca cineva nu stie nu este normal sa ajut-am? si oricum este ceva normal...
Da de ce sunteţi voi atât de tâmpiţi să-i explicaţi ce înseamnă? Ca mai apoi să vină pe TPU să ne spună că s-a masturbat cu nu stiu ce dracu şi că ia ramas înăuntru? E clar că e mică dacă nu ştie ce înseamnă. Are timp să afle. Cât de imbecili să fiţi să-i daţi informaţii de astea?
Da este foarte normal să spui unei fetiţe de 10 ani ce să-şi îndese in ea... E şi normal ca la 10 ani să începi să-ţi faci orgasme... (sarcasm)
Chiar daca nu ai spunem noi tot afla singura deci sa fim realisti putin
Dragul meu daca tu stii asta nu inseamna ca altii nu trebuie, daca cineva nu stie nu este normal sa ajut-am? si oricum este ceva normal...
Buna dragul/draga mea masturbarea inseamna modul de a te satisface singur...adica ai orgasm..Metodele de masturbare comune ambelor sexe includ apăsarea sau frecarea ariei genitale, fie cu degetele sau cu un obiect, cum ar fi o pernă; stimularea penisului sau vulvei cu vibratoare electrice, care pot fi introduse în vagin sau anus. Membrii ambelor sexe pot să reacționeze la atingerea mamelelor sau a altor zone erogene, folosind uneori și lubrifianți pentru a intensifica senzația.
linarkfts întreabă: