| YumiSukinanda a întrebat:

Ce inseamna sa te masturbezi?

Răspuns Câştigător
| MIRUnicole a răspuns:

Dragul meu daca tu stii asta nu inseamna ca altii nu trebuie, daca cineva nu stie nu este normal sa ajut-am? si oricum este ceva normal...

8 răspunsuri:
| Nordic a răspuns:

Da de ce sunteţi voi atât de tâmpiţi să-i explicaţi ce înseamnă? Ca mai apoi să vină pe TPU să ne spună că s-a masturbat cu nu stiu ce dracu şi că ia ramas înăuntru? E clar că e mică dacă nu ştie ce înseamnă. Are timp să afle. Cât de imbecili să fiţi să-i daţi informaţii de astea?

| Nordic a răspuns (pentru MIRUnicole):

Da este foarte normal să spui unei fetiţe de 10 ani ce să-şi îndese in ea... E şi normal ca la 10 ani să începi să-ţi faci orgasme... (sarcasm)

| MIRUnicole a răspuns (pentru Nordic):

Chiar daca nu ai spunem noi tot afla singura deci sa fim realisti putin

| MIRUnicole a răspuns (pentru Nordic):

Dragul meu daca tu stii asta nu inseamna ca altii nu trebuie, daca cineva nu stie nu este normal sa ajut-am? si oricum este ceva normal...

| MrAlex a răspuns:

Adica te simti foarte bine singur rolling on the floor

| Mαdαliηα a răspuns:

Te satisfaci singur/a.

| MIRUnicole a răspuns:

Buna dragul/draga mea masturbarea inseamna modul de a te satisface singur...adica ai orgasm..Metodele de masturbare comune ambelor sexe includ apăsarea sau frecarea ariei genitale, fie cu degetele sau cu un obiect, cum ar fi o pernă; stimularea penisului sau vulvei cu vibratoare electrice, care pot fi introduse în vagin sau anus. Membrii ambelor sexe pot să reacționeze la atingerea mamelelor sau a altor zone erogene, folosind uneori și lubrifianți pentru a intensifica senzația.

| deny123 a răspuns:

Vai de capu' meu...

Întrebări similare