Masturbarea se poate defini ca o actiune a bărbatului sau a femeii de a-si atinge si manipula organele genitale in scopul producerii de plăcere sexuală. Sfărsitul acestui act este punctul in care persoana respectiva atinge o stare de plăcere foarte intensă, numită orgasm. Lucrul acesta implică eliminarea de lichid seminal in cazul bărbatilor, si atat miscări ale vaginului cat si a altor părti genitale in cazul femeilor. Masturbarea este un act de auto-satisfacere sexuală.
Daca nu sti sa te amsturbezi [ nu stii cum se face ] nu cred ca ai mai mult de 15 ani sin nu trebuie sa incerci pana la 17-18 ani
Meriem, i-ai zis toate astea pentru o fundita? nu pot sa cred cu ce sunteti voi mai tari daca aveti fundite? nu dupa fundite vede lumea daca esti destept sau nu, dupa raspunsuri! diddy cati ani ai tu, hmm?
Astia care ati dat raspuns Fiti sinceri, voi ati inceput sa va masturbati dupa 17 sau 18 ani? Sa fim seriosi.
Diddy, cauta pe net ce e aia.
Buna Diddy! Eu va pot ajuta pe toti, cu orice fel de problema! Daca as sti ce varsta ai, ti'as recomanda ceva! Sa dam un exaca ai sub 18 ani:nu trebuie sa stii neaparat, doar daca...afli intamplator... Daca ai peste 20 sau chiar 20 de ani:va fi cazul ca odata si odata sa stii.