Nu cred ca ar mai trebui sa te simti complexata! sunt fete care arata mai rau ca tine! nici o fata nu este perfecta! chiar si vedetele se uit in oglinda si au ceva care nu le place la ele, doar ca ele au bani si asa rezolva imediat problema!
Sa vorbesti deschis in pat? Este atunci cand esti in pat cu partenerul (poate fi dupa o partida de dragoste)si vorbiti deschis, despre ceea ce ii place mai mult unuia si altuia! ceea ce placi la el si pozitiile preferate!
Cum ii arati daca iti place? Nu trebuie neaparat sa-i fie un mod in care trebuie sa arati asta! o poate deduce el! atunci cand iti face ceva, iar tu te simti incomoda incerci sa simti pozitia!
Sunt baieti carora nu le place sa vorbesti urat, nici macar in pat! expresiile nu le pot spune din cauza vocabularuli!
Unii barbati adora altii nu conteaza ce ii lace si ce iti place tie in primul rand iar vulgare gandeste-te la cuvintele din injuraturi..acolo provoaca senzatie de rau in pat poate sa excite depinde de fiecare nu toti dau pe spate spunand ca ar saruta o pasarica si ar spune ca aia zboara. ceva de genul asta.bafta
Adică mai pe scurt să stai dezbrăcată cu partenerul și să vorbiți despre orice, despre sex despre orice.
Vorbitul vulgar mie unul nu-mi place, adică să tragi de el să îi zici hai mai tare, bag-o scoate-o și așa mai departe.
In primul rand invata sa te iubesti asa cum esti! Daca baiatul ala face dragoste cu tine(si nu doar sex) inseamna ca te place asa cum esti, cu soldulet si burtica. Nu toti isi doresc langa ei schelete!
Sa vorbesti deschis in pat inseamna sa vorbesti despre sex, despre fantezii, despre ce iti place si ce nu. Chestia cu vorbitul vulgar e delicata, unora le place, alora nu. Eu una cred ca depinde si de moment, intr-un cadru romantic, cu lumanari si alte alea suna cam naspa sa incepi sa vorbesti ...liber, dar sunt situatii cand un astfel de limbaj excita.
Eu cred ca ar trebui sa comunici cu partenerul tau, cel putin in privinta vorbitului vulgar. Poate ca lui nu-i place si se trezeste cu tine in timp ce faceti dragoste ca-i vorbesti ca unui depravat si-si va face o parere proasta despre tine. Lucrurile nu trebuiesc fortate, chiar daca revistele sau ziarele scriu tot felul de tampenii. cat despre complexele tale, toti avem cate ceva. Nu exista om perfect! Dar daca el te accepta asa cum esti, tu de ce nu te-ai accepta? Un om care nu se simte bine cu partenerul lui nu poate face dragoste cu el...Parerea mea!
Nu fi complexata de cum arati, iti faci rau. Daca el zice ca te place cum esti vorbeste serios, nu e nimic mai enervant decat o fata care nu ii place de ea si arata asta, chiar daca noua ne place. Invata sa te accepti cum esti, sau ia masuri si ai sa te simti mai bine, chiar daca rezultatele nu sunt imediate, stii sigur ca vor aparea. Apoi cu vorbitul in pat, pai dupa o partida de amor, mergeti amandoi faceti un dus, si va bagati in pat (eventual go for it again), dar nu va imbracati) el ar putea sta intins in pat tu pe umarul lui sau pieptul lui si va mangaiati incet si vorbiti, despre cum a fost ce ati vrea sa mai fie, fantezii (unele ar fi bine sa ramana fantezii, dar va amuzati), etc.
Cat despre vulgaritatea in pat, nu stiu ce sa zic, eu sunt o persoana mai romantica, nu fac maratoane de sex, nu cred ca mi-ar placea sa imi zica una ( hai baga socate, ah ce bine e, intelegi ce vreau sa zic.)
Comunicarea e cea mai importanta intr-o relatie mai ales cand e vorba de sex e probabil partea cea mai importanta dintr-o relatie.nu ai de ce sa fii complexata discutati tot ce e de vorbit si totul va fi bine. Spre exemplu daca tie nu iti place o anumita pozitie sau te incomodeaza e cel mai bine sa-i spui si tot timpul sa incerci tot cei "nou" Mult succes
si cu vorbitul depinde de partener daca stii ca ii place...stii cum e prima data e greu apoi vine de la sine
cevacumva întreabă: