| Ociudatenie a întrebat:

Ce inseamna sex oral?:d. Unii spun ca e placut altii ca e scarbos... Voi ce parere aveti? fundita+VOT:*happy

Răspuns Câştigător
| Shin_8947 a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Sex_oral

Parerea mea e ca e genial!:)))

10 răspunsuri:
| user1234554321 a răspuns:

Sexul oral insemna sa sugi... sau sa dai limbi la o fata scuze limbajul
e placut daca iti doresti acest lucru si daca il faci cu persooana iubita

| francesca89 a răspuns:

Ce inseamna sex oral? eu cred ca sti foarte bine ce inseamna! si de ce sa fie scarbos? numa' in Romania dai de oameni de genu asta.mai iesiti dracu' in lume sa vedeti care'i treaba

| adyy95 a răspuns:

Este ceva scarbos pentru fete ca pentru barbati nu e asa de mare lucru dar mi se pare scarbos ca dupa ce eu bagi in pi***da es sa tio suga! 1 fiecare cum crede eu zic ca pentru barbati e placut pentru femeio mai putin

| Yaguar a răspuns:

Aici am raspuns la o intrebare asemanatoare:
http://www.tpu.ro/......-mijtouri/

| DAHAKA31 a răspuns:

E cea mai placuta senztie a enei fete mar plati sa le dau in gura toata ziua dar sa nu musti cu dinti ti dinti sub buze si dai intruna frecand ca la o ingheatata

| andra_5121 a răspuns:

Exista doua tipuri de femei, alea care sug ***, si alea care nu recunosc!

| dreamgirl16 a răspuns:

Eu una nu as face asa ceva,si nici nu as primioh go on e scarbos totusi, si nu e vb de iesit in lume, e vb de prioritati! Cele care sug p**a se numesc curve!happyasa caa.

| francesca89 a răspuns:

Dreamgirl16 spre amuzamentul meu tocmai ai facut'o pe maica ta c@#$% la fel si pe mata mare.si tot asa...big grin cheers loser

| Julia89 a răspuns:

Deci aici presupun ca fetele trebuie sa scrie ce inseamna pentru ele sa faca sexul oral iar baieti voi sunteti cam prosti trebuia sa scrieti ce inseamna sa dai limbute dar voi cum sunteti mandri ati scris cum e cand cinea iti face sex oral.Doamne ce de prostie!

| SexGirl a răspuns:

Mi se pare super.consider ca este un act normal intre doua persoane care se impart pe sine.isi fac unul altuia o placere si in acelasi timp se unesc