Masturbarea consta in atingerea, mangaierea sau frecarea usoara a organelor genitale, indiferent ca apartin fetei sau baiatului si este un comportament extrem de intalnit la copii, adolescenti sau adulti.
Un barbat se va masturba frecandu-si penisul, mangaindu-si scrotul sau atingand alte parti ale corpului sau. O femeie se va masturba prin mangaierea vulvei, prin frecarea clitorisului, iar uneori prin introducerea degetelor in vagin. Masturbarea este cel mai adesea insotita de o fantazare intensa ( concentrare asupra unor ganduri sexy ).
Autosatisfacere...adica faci sex singur/a( daca esti fata introduci un obiect, cel mai des degetul in vagin si te satisfaci...) cel mai simplu ca sa intelegi
Masturbatie este autocunoastere nu autosatisfactie atunci cand ii atunci organele genitale si introduci vibrotoarii ma rog eu nu as putea sa fac asa ceva mai ales daca esti virgina :-& este ceva naspa zic eu dar ma rog sper ca acum stii si nu este periculoasa stai fara grija dar daca nu o reduci treptata poate aduce la obseserie asa mi-a zis un psiholog cand l-am intrebat
) Ce este masturbarea?
Masturbarea se poate defini ca o actiune a bărbatului sau a femeii de a-si atinge si manipula organele genitale in scopul producerii de plăcere sexuală. Sfărsitul acestui act este punctul in care persoana respectiva atinge o stare de plăcere foarte intensă, numita orgasm. Lucrul acesta implică eliminarea de lichid seminal (spermă in cazul bărbatilor, si atat miscări ale vaginului cat si a altor părti genitale in cazul femeilor. Masturbarea este un act de auto-satisfacere sexuală.