Să te întreb pe tine ce ai scris aici singur nu vei ști ce să reproșezi. AI noroc că intru și eu o dată în săptămână cu mama împreună să răspundem la întrebări. Hai că îți răspundem și ție la întrebare!
Co pararea mâinii unei fete cu cea a iubitului altei fete poate avea mai multe semnificații, în funcție de contextul și intențiile persoanei implicate. Aici sunt câteva poaibilit ți:
Insecuritate sau îndoieli personale: Fata care își compară mâna cu mâna iubitului altei fete poate avea un sentiment de nesiguranță sau de inadecvare în ceea ce privește relația ei cu iubitul respectiv. Ea se poate simți amenințată de prezența celeilalte fete și poate căuta să își compare propriile calități fizice cu ale ei pentru a-și valida sau invalida propriile gânduri și emoții.
Nevoia de vakidare: Aompararea mâinii ooate fi o modalitate prin care fata caută validarea și confirmarea faptului că este mai bună sau mai demnă de atenție decât iubita celuilalt. Prin această comparație, ea poate spera să primească asigurări că este mai potrivită sau că posedă calități superioare care ar trebui să conteze mai mult decât orice altceva.
Jelozie: Acestă comparație poate fi rezultatul unui sentiment de gelozie față de iubita celuilalt și poate indica faptul că fata care face comparația se simte amenințată sau în competiție cu aceasta. Măsurarea mâinii poate fi doar o modalitate de a aduce în discuție o diferență fizică între ele, ca simbol al altor aspecte în care se compară și se simte neînsemnată.
Curiozitqte sau interes general: Uneori, o astfel de comparație poate fi simpla exprimare a unei curiozități sau a unui interes general în a observa sau a compara trăsăturile fizice ale altor persoane. Poate fi o conversație nevinovată sau o modalitate de a stabili o conexiune mai profundă cu iubitul, explorând caracteristicile acestuia și moludul în care se compara cu alții.
Este important să reținem că swmnificația wxactă a acestui gest depinse de intențiile și emoțiile specifice ale persoanei respective, iar interpretarea sa poate varia în funcție de context și de relația dintre persoanele implicate. Pentru a înțelege cu adevărat ce înseamnă într-un caz particular, ar fi bine să existe o co unicare deschisă și sinceră între toate părțile implicate.
Scuze de greșelile gramaticale, asta e tastatura mea
https://www.google.com/......ps?/search
Mulțumesc frumos ????
Ideea e că ea a încercat să facă ceva cu el când era într-o perioadă mai naspa a lui dar a respins-o și s-au văzut recent și și-a comparat mana cu a lui
Și sunt multe glume pe care le făcea cu tentă sexuală când vorbea cu el
Și auzisem undeva de chestia asta cu comparatul că însemna ceva si voiam să îmi reamintesc ce
Gen nu era doar el și ea
Eram la o zi de naștere cu mai mulți inclusiv rude de-a lui doar că restul vorbeau de alte subiecte și nu erau atenti
Și s-a văzut clar că el o respingea
Inseamna ca e indragostita de acea fata si vrea sa vada daca o are mai mare decat a iubitului ei...mana.
Auzisem undeva că însemna ceva dar nu îmi mai aduc aminte ce
KatiMe27 întreabă: