| Side8 a întrebat:

Ce intelegeti prin : " pauza totala, da asta vreau si nu mai vreau mesaje deloc! Nu vreau sa comunic."
Nu m-a blocat, citeste mesajul dar nu raspunde
Se uita si a story
asta cam de 4 zile
l-am ajutat mult si m-a mintit ca se tine de promisiune dar nu a facut-o. Acum tot el e suparat

Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Ți-a tras teapa. Omul te-a folosit cat a avut nevoie, dar te tine de rezerva. In locul tau l-aș lasa in pace si l-as indeparta de viata mea și mi-aș vedea de viata.

23 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

E grav faptul ca tu nu intelegi si ai nevoie sa intrebi pe altii.

| Side8 explică (pentru wildthing):

Da pentru ca am crescut la Casa de copii. Vezi de treaba mai bine

| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca ti-a dat papucii, definitiv si total.

| Side8 explică (pentru Violleta2022):

Atunci de ce ma urmareste? de ce citeste mesajele si nu raspunde? stie ca e vinovat?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Side8):

Doar ca sa iti arate ca te poate domina daca vrea, dar nu mai da doi bani pe tine, dupa cum vezi ca nici nu se oboseste sa-ti raspunda.

Este o fire orgolioasa, nu ii place sa ii spui ca agresit sau ca e vinovat nici in ruptul capului. Mereu spune ca el face ce vrea.Asa face cand se supara si tot el revine.Dar acum nu e cazul pentru ca el e cel vinovat. Il iubesc, are si parti bune si poate ii trece orgoliul

Dar tu nu ai pic de mandrie, sa tie se tot dea papucii, sa tot fii bataia de joc a acestui om narcisist?
Asta nu-i iubire din partea lui, ci manipulare si control, ca sa fie sigur ca poate face ce vrea din tine si capata tot ce vrea de la tine, fara sa cracnesti.
Sfatul meu este sa-i dai un sut de dos, definitiv si irevocabil, si sa-ti cauti un barbat cu bun simt si iubitor, care sa te respecte, protejeze si iubeasca, ca de la asta care-si bate non stop joc de tine, nu veie ave niciodata dragoste, fericire sau viitor bun cu el.

Multumesc.Am crescut la casa de copii si nu am pe nimeni cu care sa ma consult. Multi ma umilesc aici daca intreb ceva

Tocmai de aceea este bine sa nu te umliesti la nimeni, ci sa fii verticala si sa ceri respect, iar aluia sa-i tragi un sut in dos si a nu-l mai vezi niciodata, fiindca nu te merita.
Barbati sunt u miliardele, doar sa intorci capul si gasesti, unul mai bun ca altul.

| mihai69 a răspuns:

Înseamnă că i se rupe.

| Side8 explică (pentru mihai69):

Adica? Fii mai explicit te rog

| mihai69 a răspuns (pentru Side8):

Adică poți să faci ce vrei, te mai caută el când și *dacă* mai are chef de jaga-jaga.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai e clar. A obtinut ce-a vrut. A tras foloase in mai multe feluri.
el e cel care nu suporta "cauciucul"?

Spre binele tau, sper ca dupa experienta asta sa te destepti si sa fii mai pretentioasa in alegerea partenerului.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu te-a blocat, pentru ca are intentia sa te mai foloseasca si in viitor.
Il lasi?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Acum mergi frumos la ginecolog si fa-ti un set de analize pentru Boli cu Transmitere Sexuala.

| Side8 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ce vrei sa spui? Pentru ce sa imi fac test?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Side8):

E primul lucru pe care ar trebui sa-l faci atunci cand afli ca partenerul tau nu e doar al tau.
Daca tii la sanatatea ta.

Nu am aflat asta din pacate iar de f"e nu s-ar f"e cu oricine.E si pentru binele lui.La anii lui nu mai gaseste mandre pe toate cararile

In ciuda varstei, esti foarte naiva.
Nimeni nu te poate ajuta.

Funk you

| Side8 explică (pentru Side8):

Vezi-ti de smecla ta aia de bidon turtit, ok? De unde stii tu cati ani am?

Esti agent patogen (purtator de BTS) si te-ai simtit atins de comentariul meu. Altfel ti-ai fi vazut de viata.

| Marius22222222222 a răspuns:

Pauza totala sau du-te de unde ai venit tot aia e