Acum, ma poti avea daca ma vrei asa cum sunt eu. Si pentru mine, asa cum esti, esti cel mai important.
Mai nimic, m-am invatat sa mi zica si lumea necunoscuta pe hi5
Apreciez "te iubesc" doar cand imi zice prietena mea, in rest mai nimic nu inteleg '
Un "te iubesc" spus sincer face mai mult decat o mie de fapte frumoase sau 1 milion de trandafiri..pt mine e totul
Tot ce gandesti despre persoana iubita si nu ai timp sa ii spui aceste lucruri, intervine "Te iubesc". Asta e parerea mea.
"Te iubesc" spui persoanei careia ii aparti cu totul si invers, persoana care ai vrea sa fie cu tine in fiecare secunda, sa-i simti dorul daca este departe, sa-i fi aproape si la bine si la rau doar cei care au iubit, iubesc si vor iubi vor sti cu adevarat sensul acestor cuvinte minunate!
Dupa parerea mea sunt cele mai frumoase cuvinte din lume, care iti aduc liniste, te fac sa te simti fericit si in primul rand implinit...asta e parerea mea poate sunt eu prea sentimentalist
Fiecare intelege altceva pentru ca fiecare simte altcumva. Unii spun prea usor si prea des, altii nu spun si incearca sa arate. Pentru unii "te iubesc" poate insemna "hai in pat" si pentru altii poate insemna "te vreau pentru totdeauna"... Depinde de persoana si context.
Doua cuvinte folosite de cele mai multe ori inutil sau fara a se cunoaste semnificatia lor
Ok nu stiu daca te ajuta, dar iti spun parerea mea. Dragostea nu exista. E doar o minciuna. Totul se reduce la hormoni. Asa e de mult timp si asa o sa fie si de acum incolo. Nasol nu?
Multe dar in general respect si devotament complet fata de persoana iubita numai asa i dovedesty ko iubesty
SongKangfan1 întreabă: