Mie una mi se pare frumos faptul ca nu vrea sa isi dezamagesca parintii care lucreaza mult pentru el din cauza ca niste mahalagioaice nu isi gasesc locul in lumea lor.
Dar desigur ca este o extrema faptul a renuntat la tine, persoana pe care o iubeste cu adevarat pentru asta.
Pe deoparte il intelg si pe el, poate s-a saturat de rusinea ce il intampina cand trebuie sa scape de exa si maicasa dar faptul ca te-a parasit nu inseamna neaparat ca nu te mai iubeste.
Poate pur si simplu chiar a avut intentie sa se mute cu tine dar tot timpul au existat impedimente.
Poate doar a vrut sa te scuteasca pe tine de toata sarada aceea si s-a gandit ca renuntand la tine iti ofera tie un viitor mai bun.
Eu zic ca poti sa te intalnesti cu el si sa vorbesti cu el si sa ii spui ca il sustii si ca orice ar fi tu vei fi langa el.Si puteti sa vorbiti si cu ai lui despre sfaturi cum sa faceti cu exa lui si cu mama ei, si daca ei se vor stradui sa va ajute atunci o sa vada si el ca nu el aduce rusine familie si ca nu ii dezamageste.
Trebuie sa iei si tu atitudine!
P. Sar, daca tot ce am spus eu mai sus nu se aplica si pur si simplu nu a fost sa fie pentru ca el nu a vrut atunci nu te transforma in ex-prietena lui
xoxo Vanilla
Pai cred ca incerca sa ii faca pe parinti lui sa nu aiba probleme si disuti(fiind plecati poate le duce dorul si nu vrea sa ii supere cu nimic)chiar daca asta inseama sa se sacrifice pe el. eu cred ca tine la tine si din cauza asta crede ca e mai bine pentru voi sa te tina departe d el. mai bine vorbesti deschis cu el depre tot si inceraca sa il intelegi
Incearca sa asi apere familia de probleme poate e genu de maiat de care parinti sunt foarte mandri si nu vrea sai dezamageask 1 aia vine si face scandal ce vr gandi parinti lui :-J ca a stat cu oo mahalagioaika uneorii facii unele sacrifici chiar daca nu ai vrea asta e in viata ...
Ai lui ne-ar sustine ...acum el e plecat la ei pentru 3 saptamana. a trecut una:d. sper sa vina de acolo cu alte ganduri.sa`si dea si el seama ca nu a facut bine ca a renuntat la mine.
Stie foarte bine ca sunt langa el ca`l sustin.pentru ca nu e prima oara cand ne despartim din cauza aleia x(.
Asta ma doare cel mai tare... a facut a 2 oara aceeasi greseala...si a 2 oara a facut`o stii bine ca il sustin
Stiu ca e frumos ca nu vrea sa`si dezamageasca parintii :X si il inteleg perfect.Eu nu inteleg cum poate sa renunte la mine fara nici un cuvant pentru ca de fiecare data cand ne-am despartit am aflat mai tarziu motivul nici decum atunci
Sa fim seriosi, draga mea, e barbat si nu are cum sa se teama de fufa, pardon, fost lui ca doar nu dadea reprezentatii in fata curtii lui non-stop si in ultima instanta putea merge la politie!
Se linistea aia dupa cateva amenzi bune si o palma, in caz ca intrecea masura!
Daca n-a facut asta, trag 2 concluzii (adevarate sau nu, vei sti tu):
1. Nu il tin pantalonii sa faca ceva impotriva fostei si se lasa manipulat de ea, pe scurt, e slab de inger si oricum s-ar fi gasit si alt motiv pe viitor sa va desparta ceva, caci el nu e in stare sa stea intr-o relatie cand apar si greutati, ori
2. El inca o iubeste sau se simte atras de ea, din moment ce ESTE CU EA, deja a n-aispea oara, in defavoarea ta, cu care avea atat de multe planuri!
Cel mai sanatos e sa nu te mai gandesti la el ca se va intoarce la tine.Arata-i usa daca revine! Asta merita!
Daca as fii in loku tau as incerca sa vb cu aia.si daca nu intelege prin vorba buna, o luam cu ciufuleala. ia-ti cateva fete si
@Ioana... la cat de descentrata e tipa crede`ma ca nu am nevoie si de alte fete
Am vrut sa o caut sa vorbesc cu ea, dar nu m`a lasat el asta s`a intamplat cand ne-am impacat, a zis ca a rezolvat el ca nu o sa ne mai deranjeze si ca n`are rost sa ma bag.Pe aia o stiu din vedere asa dar nu vreau sa ma complic sa ma duc s`o caut sa o bat sau eu stiu nu cred ca merita el, sincer.
Uite inca ceva care nu inteleg toti ma intreaba "cum o prefera p`aia in locu tau?:O e nasoala rau tipa u esti papusica pe langa ea" (si nu sunt nici eu chiar asa frumoasa dar ea e chiar nasoala imaginati`va: ffffff slaba nu fund nu sani + fata de barbat + tunsoare care nu o avantajeaza deloc, deci ce parere aveti?)dk toata lumea spune ca e urata cum dracu poate sa stea cu ea sustinand ca ma iubeste pe mine, dk era frumoasa tipa intelegeam "bha e mai frumoasa ca mine are ce sa vada la ea" dar asa
Oricum nu poti sa te c*** in gusturile omului asa ca. face ce vrea
@I'mPerfect(a)! Sincer cred ca e prima varianta nu incerc sa ma scot pe mine sau sa-l scuz pe el ca e cu aia, dar mi-a dovedit si prima data cand ne-am despartit ca nu e in stare sa puna 2 muieri proaste la locul lor (asta e a 2 oara cand ne despartim din cauza aleia)
Si daca se intoarce e greu sa-l mai primescare mult de munca si la cum il cunosc eu pe el se da batut chiar daca o sa sustina in continuare ca ma iubeste .
Deja am inceput sa nu mai tin asa mult la el, acum tot ce vreau este sa se intoarca ca sa`mi dea niste explicatii, de ce a facut si a 2 oara acelasi lucru stiind ca o sa ma doara si de ce si-a mai facut atatea planuri daca renunta asa usor la noi .
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: