Dar de ce crezi tu ca trebuie sa i pui intrebari? Nu te poti plimba cu ea pur si simplu? Poate ei nu i place sa o tot bati la cap cu intrebari, ce ai vrea tu sa o intrebi?
Fai totul pe plac fi sclavul ei si poate isi va oferi si sex asta daca nu te baga in zona prieteniei, fata te place cum arati? Crezi ca pentru fete fizicul nu conteaa? Fetelor nu le plac obsedati sexuali le plac indiferenti si badboys
Ce legatura are raspunsul cu mine? sclavi suntem cu toti,sclavi banilor si al vicilor care ne macina viata,eu nu am fost sclavul nici unei fete pentru ca n-am avut niciodata iubita,am spus eu vreodata pe TPU ca am avut asa ceva? am avut la distanta atat,eu am intarnit cateva fete pe care nu le urasc daca ai senzatia asta,pur simplu nu ne potriveam, n-am nimic cu ele, vad ca tu vrei sa ma faci misogin, nu inteleg de ce as fi asa ceva, n-am jignit niciodata o fata, femeie de cand sunt pe tu nici in viata reala niciodata
Da ok frate in primul rand sunt foarte calma tu esti ala care se agita sa mi explice si sa se justifice de chestii pe care nici macar n ai fost acuzat.Ti am votat raspunsul pentru ca dupa parerea mea nu l ai ajutat absolut deloc.Baiatul a intrebat ce intrebari sa puna la prima intalnire si tu cica "fii sclav poate iti ofera sex" si "fetelor le plac badboy" pai un badboy n o sa fie nici o data un sclav si nici invers.Nu trebuie sa fie pupincurist cu tipa respectiva ci sa se poarte normal subiecte de discutii se gasesc pe parcurs.Deci mi s-a parut mie ca l ai sfatuit intr o directie eronata exact ca raspunsul meu de altfel dar eu ziceam la misto tu erai foarte serios si convinsSi gata acum ca poate iar se trezeste adormita maicii domnului sa ti ia apararea
Mario1996 întreabă: