anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce intrebari, sau ce i-as putea spune unui baiat sa-i dau de inteles ca il plac, dar intr-un mod subtil si care necesita timp de gandire: stiti voi, sa devina putin curios.Va rog raspunsuri serioasebig grin! Ms anticipat!happy

10 răspunsuri:
| LordRing a răspuns:

Zii ce haine frumoase ai, ce bine te imbraci, imi place... tot spune-i cati place tot ce face si tot cu ce se imbraca

| Jony123 a răspuns:

Ceea ce vrei tu sunt jocuri psihologice, poti sa ii zici ca iti place de un baiat si dai numele lui dar tu nu sti daca el te place sau ceva de acest gen.
Acum iti dau un sfat, cel mai bine e sa ii zici unui baiat in fata ca il placi, asa cum vrei tu sa faci, il poti pierde, vine alta si ii zice in fata, uita de tine in secunda 2.
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzz

| emillie a răspuns:

Incearca una rece, una calda...adica astazi comporta-te frumos si stai numai pe langa el, complimente, flirturi etcetc iar a doua zi incearca sa fi mai distanta.Asta de obicei ii face sa se intrebe de ce nu mai esti ca in ziua anterioara si probabil va sta el pe langa tine.plus ca o fata care este tot timpul in preajma unui baiat de obicei devine obositoare pentru el.

| Kingston3 a răspuns:

Zambestei, poarta-te frumos cu el.

| AzZy a răspuns:

Nu-i adevarat deloc ce zici Emillie, asta ii nebuneste (nu in sensul bun) oe baieti si vor crede ca esti o nehotarata, o pierduta in spatiu si vor pleca de langa tine. Ce trebuie tu sa faci este sa ii povestesti de fiecare data ceva interesant si isi va da seama de interesele tale si daca o sa te placa va fi ofarte bine si trebuie sa mai "avansezi" daca nu il intereseaza si pare foarte... stupid, mai bine ramaneti doar prieteni. Intotdeauna vei gasi un baiat mai dragut.

@BGD, nici tu nu ai dreptate. Daca ii zici in fata unui baiat ca-l placi, asa din prima, se va speria si va pleca. Ma bine stai cu el, te apropii de el si daca vezi ca se comporta frumos cu tine, atunci ii zici intr-un mod mai rusinos, asa. Sper ca te-am ajutat

| heyromania a răspuns:

Nu functioneaza niciuna! numai incerca nimic daca el nu te baga in seama sau te ignora intra la altireria grea(asta e: intai pune-i la scoala niste bomboane in banca si scrii admirator secret sau depinde una care te place sau de genu si zi ca daca chiar vrea sa afle sa vina dupa coltul scolii sau undeva unde sa nu va vada ca sa vorbiti, iar daca el zice ca are alta prietena sau ceva de genu ii spui ok, ok si il lasi sa plece. peste cateva saptamani, ii dai de inteles ca nu il mai placi ca de nu si-o ia in cap o sa profite de tine ca si de mine cred ca 50 lei numai pe ea am pus cumpara-i ceva cand n-are bani la scoala si tot asa ceva.Asa ca da-i de inteles ca nu il mai placi. In felul asta o sa-l apropii de tine. Deocamdat eu la stadiul asta sunt cand mai evoluez iti mai spun) Proverb important pentru reusita: Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur.

| Kytty_1187 a răspuns:

Nu stiu daca trebuie sa-i pui niste intrebari din care sa reiasa ca il placi.Maidegraba incearca sa-i raspunzi la figurat la afirmatiile pe care le face...
Incearca sa dai exemplemple(subtile)in ceea ce te priveste pe tine...Nu-i spune chiar direct.
O sa-ti dai singura seama daca l-ai "impresionat" prin comportamentul si exprimarea ta...
Acestea sunt doar parerile noastre...tu stii ce simti si ce iti vine sa spui pe moment.
Good luck!big grin

| Ðÿdy a răspuns:

Pai spune-i ceva de genu:'Imi place hainele tale'
'Ai prietena?'
Si continua sa te porti frumos cu el si sa stai mereu pe langa el.
Atunci ii vei pune pe gandit.
Multa Bafta!:X:*

| ignore a răspuns:

Spune-i ca iti place de cineva din scoala lui si pune"hee hee" daca isi da seama ca de el bine si el te place. daca nu te placa poti sa zici ca iti place de unu din sc lui si te-ai scos oricum:* bafta.

| kkkmakafull a răspuns:

Invarta-te si tuh pe langa ellaughinguitate adanc in ochii lui cand treci pe langa el atingel de mana etclaughing