Sa fie respectata si daca baiatul este si prietenul ei, atunci mai doreste sa fie si iubita.
Sa o faca sa se simta speciala, iubita, apreciata, respectata si unica femeie care ar putea avea acces la el.
Nu am dreptul să vorbesc în numele tuturor fetelor, fiecare are propriile dorinţe.
O exorcizare in pat si o galeata plina cu melci (mancare frantuzeasca) la cel mai fin si mai scump ghetou upss adica restaurant si aa era sa uit "iubire, sinceritate, intelegere si bla bla bla"__alte vorbe de duh! Sa fie calcata de avion eventual...eu stiu...
Eu una imi doresc dragoste, intelegere si sustinere! cam asta in principal!
Sa...ii arate mereu cat de mult o iubeste si nu neaparat prin cadouri si bani cum vor toate lesinatele prin simplu fapt ca stai cu ea o asculti de exp ador cand adorm in bratele lui si ma rasfata doar pentru ca e langa mine si imi zice mereu ca sunt totul pentru el si are atata grija il iubesc! nu am nevoie de chestii materiale
Depinde de fata. Unele vor sa arate bine si sa aiba bani,altele sa arate bine si sa se comporte ok, altele vor doar sa aiba o personalitate super draguta. Cate putin din fiecare, dar cu o doamna/domnisoara adevarata, mereu va trebui sa stii sa vorbesti cum trebuie si sa te comporti ca lumea. Eu de la un baiat n-am asteptari prea mari, nu pot sa zic ca astept pe cineva anume. Daca imi place imi place si gata. Sunt diferite situatii. :3