Vb lu bibotaw. daca ii una dupa bani. logic bani vrea! de astea sa fugi.degeba arata bine ca nau aduc nn! si t lasa caimic bund ti lumea mai draga.asta daca t tin! pai.depinde de fiecare fata! ele in general cauta intelegere, caldura, nu vor sa fie judecate, criticate, vor sa se planga si intelese, nu conteaza de h cand ele plang u fii acolo, ajuta-le mereu, atentie in permanenta, intereseaza-te de ele, de viata lor, de prietenele lor, orice fata is barfeste cea mai buna prietena da ce? (mai faceti si de astea!) pff nu stiu.ti-am zis fiecare cu gandirea ei, cu cerintele ei! trebuie neaparat sa cunosti fata ca sa vezi ce cere! k asa. nu exista 2 oameni identici.bafta! daca mai ai intrebari.pm
Vb lu bibotaw. daca ii una dupa bani. logic bani vrea! de astea sa fugi. degeba arata bine ca nu aduc nimic bun! si t lasa cand ti lumea mai draga.asta daca t tin! (administratore.sa ma... pe situ asta si pe corecturile voastre! vad ce bine se corecteaza! pe zi ce trece va duceti tot mai la fund cu situ asta!) PS scuze de greseli! vina e a site-ului
Isi doreste sa fie apreciata, inteleasa, iubita. Isi doreste un om de incredere, un partener care sa ii fie si prieten in acelasi timp ( poti avea o persoana partener, dar nu si prieten), un sprijin spiritual, psihic, fizic si in multe alte categorii; isi doreste tandrete din partea lui, are nevoie de senzatia ca orice face, are o persoana alaturi, nu impotriva; o persoana care renunta la egoism si la orgolii, care ii este alaturi in orice moment fericit sau mai putin fericit, cineva care o asculta, care pune pret ceea ce ei ii place, care o surprinde placut, un om care o cunoaste cel mai bine, care nu ii tine in seama toate momentele de nervi. Cred ca important este sa o iubeasca mai intai; pentru ca daca este iubita, toate celelalte vor veni de la sine.
Dragoste cat mai multa si uraste sa fie inselata!:p Depinde unele fete isi doresc de la baieti bani, cadouri scumpe, si tinute in puf.:-D
O fata isi doreste de la noi baieti: sinceritate, iubire, simt al umorului, sa fim fideli, sa aratam bine atat pe dinauntru cat si pe dinafara, sa nu le mintim, etc.
Si un sfat si cel mai bun.
Intr-o relatie trebuie ca cei 2 sa vorbeasca despre orice, deschis si fara sa va feriti. Si sa comunicati des!