Metin2 nu e bine construit. 4story pare mai misto oricum e o mica mare diferenta intreele si la gameplay si la grafica la exp rate...
Metin2 este un joc care creeaza dependenta. 4story e un joc in care faci ce vrei tu.
4story e mult mai tare, si sunt foarte putine servere private, asta daca sunt cea ce inseamna ca e mai greu de intrat cu hack sau altele, de asemenea si eu am vazut foarte putini hackeri, decat la metin2...
4story:
1.4story are grafica mai buna
2.Mai multe misiuni si mult mai interesante(numai spun de trecuturi)
3.Are culori la armuri si arme.
4. Poti inota, dansa, sari si multe altele.
5. Fara hack!
6. Daca cineva te fura ii faci poza cu Print Screen si gata!
7. Poveste mai interesanta.
Metin2:
1.Grafica nasoala.
2.Prea putine misiuni.
3. Putine magii.
4.Nu poti scade nivelul itemelor.
5.Itemele nu pot avea culoare.
Deci scorul e cam asa:4Story 1000000000...pana la sfarsit
Metin2:-100000000...pana la sfarsit fata de 4Story!
Doamne fereste ce fata! 4Story e mult mai tare!
PS:Am jucat si eu putin totusi mt2 si am facut nivelul 31 aproape 32 daca il vreti spuneti-mi(il dau pe itm ori g pe 4S)
4story normal metin e de **** metin joaca mai mult copii noobi ( incepatori) pentru mai avansati 4story normal e mult mai tare mai multe caractere, si toate altele... pe metin itemele doar pana la +9 )) imi vine sa rad.
4story. Este mai frumos mai interesant. Metin2 este o porcarie de nedescris. Iti recomand 4story.
Deci...Mie imi plac amandoua.Ca sa nu te plictisesti de niciunul, joaca-te cand unul, cand altul.Eu asa fac.Dar recunosc ca 4story e mult mai frumos(grafica si altele).
4story clar pentru ca e mai jmeker e mai realistic si are grafica mai jmekera ca metin2 si aici maxim + la arme e 24 si sunt dif cul de la +17 in sus nu ca metin2 (cel mai de *** joc)