| Morbid a întrebat:

Ce le face pe unele fete sa fie atat de paranoice incat sa creada ca nu ai ceva mai bun de facut incat sa le urmaresti pe strada? Voi fetelor ati patit chestii de genul? Dupa ce chestii VA dati seama ca un tip e dubios? Voi baieti ati patit dati de fete de genul?

36 răspunsuri:
| Morbid explică (pentru SirenicaCuMomite):

"Pentru că nu sunt un om bun."
Esti un om enervant.
"Dacă activitatea asta de a mă traunatiza pe mine te-ar putea face să stai departe de copii"
ce suflet minunat ai...m-ai chinuii pe mine numai inspre binele fetitelor.
Sunt doar al tau. Oricum numai tu nu-mi dai seen la mesaje crying

"Nu ziceai tu că ai face sex cu ele dacă vor?"
Pai si ce wtf frate? laughing Nu mai poti tu dormii noaptea daca vrea o minora sub 18 ani sa faca sex cu mine?

"Eu nu te văd aşa interesant cum te vedea Hecate, dar nu îți scriu ca să mă distrez/simt bine."
Nici eu nu te cred. Si hecate nu ma vedea interesant.
Atunci de ce imi scrii mai exact?
La ce raspunsuri te astepti de la mine?

"Nici nu ştiu de ce am mai întrebat"
Am glumit.

"Încerci să te dai mare că ai prietene cu studii?"
Exact.

"Dacă era ceva de capul ei nu îi zicea aşa ceva unui pedofil"
Dar ce trebuia sa-mi zica?

"nu era prietenă cu tine"
Mda daca sunt pedofil ar trebui sa fiu inchis in casa izolat si sa ma torturezi tu intr-una. Sa fii singura mea rasuflare la vreun contact omenesc.
Sa-ti alegi prietenii dupa modul in gandire e un handicap social. E ca si cum ai spune ca eu nu vreau sa socializez cu asta deoarece crede ca pamantul este plat si automat este prost dtpdv.

Intelegi unde bat...

Incearca sa ma jignesti in continuare. oricum numaai replicile astea obosite le ai de aproape un an de zile.
M-am obisnuit cu tine.

| SirenicaCuMomite a răspuns (pentru Morbid):

"Esti un om enervant."
Vezi că nu e în avantajul tău să mă faci aşa.
"ce suflet minunat ai"
E foarte mult spus.
"m-ai chinuii pe mine numai inspre binele fetitelor."
Bineînțeles.
"Oricum numai tu nu-mi dai seen la mesaje"
Eu ce să-ți fac dacă eşti ratat şi nu ştii să te porți cu femeile...
Normal că-ți dau toate jet aşa repede. sad
"Nu mai poti tu dormii noaptea daca vrea o minora sub 18 ani sa faca sex cu mine?"
Da, exact.Nu mai pot.
"Nici eu nu te cred."
Cu ce? Cu faptul că nu te văd interesant? Mă uimeşte câteodată încrederea asta debordantă pe care o ai în tine.
"Si hecate nu ma vedea interesant."
Cum să nu? Doar a mai zis pe aici că o fascinează pedofilii.
"Atunci de ce imi scrii mai exact?"
Ți-am mai spus o dată.
"La ce raspunsuri te astepti de la mine?"
La răspunsuri care să îmi dea de înțeles că vrei să faci ceva în legătură cu problema ta.
"Am glumit."
Nesărată glumă,ca de obicei.În cazul tău, oricum, m-aş aştepta să ai astfel de prieteni/prietene.
"Dar ce trebuia sa-mi zica?
Să te uiți în altă parte şi să-ți ştergi gurița salivândă. Eventual să-ți dai si două palme.
"Mda daca sunt pedofil ar trebui sa fiu inchis in casa izolat si sa ma torturezi tu intr-una. Sa fii singura mea rasuflare la vreun contact omenesc."
Nu ar avea nimeni treabă cu tine dacă ți-ai păstra fanteziile acolo în cap şi nu ți le-ai mai expune peste tot şi mai mult de atât, nu ai vrea să le pui în aplicare.
"Sa-ti alegi prietenii dupa modul in gandire e un handicap social. E ca si cum ai spune ca eu nu vreau sa socializez cu asta deoarece crede ca pamantul este plat si automat este prost dtpdv."
Să aveți păreri diferite despre anumite subiecte e firesc, dar sunt unele lucruri cu care trebuie să fiți amândoi de acord.De exemplu,cu faptul că pedofilia este o boală.
Iar faci comparații de rahat.E valabil şi aici ceea ce ți-am zis la cealaltă comparație de rahat cu sexul.
"Intelegi unde bat"
Da, înțeleg, dar nu e bine unde bați.
"Incearca sa ma jignesti in continuare."
Nu sunt jigniri, sunt adevăruri.
" oricum numaai replicile astea obosite le ai de aproape un an de zile."
Păi ce să fac dacă vorbesc cu un troglodit ca tine şi sunt nevoită să mă tot repet? sad
Oricum, repetiția e mama învățăturii.

"avantajul tău să mă faci aşa."
Dar ce avantaje am?
"Eu ce să-ți fac dacă eşti ratat şi nu ştii să te porți cu femeile..."
Bine ca imi amintesti tu cu fiecare ocazie. De parca nu stiam.
"Normal că-ți dau toate jet aşa repede."
Ca tine nu imi da nici una.
"Mă uimeşte câteodată încrederea asta debordantă pe care o ai în tine."
Oh te uimeste ceva la mine? Ce frumos sunã. Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu am incredere in mine. Am incredere doar in ce vad. Ma bagi in seama deci imi e indeajuns sa am ceva acolo.
"fascinează pedofilii"
Nu o fascineaza din cate observ asa tare cum te fascineaza pe tine. Pedofilii/toti ciudatii de pe TPU. Bine ca sunt singurul care te mai baga in seama altfel probabil te-ai plictisii sa mai intri din nou pe site.
"Nesărată glumă, ca de obicei"
: P
"În cazul tău, oricum, m-aş aştepta să ai astfel de prieteni/prietene."
Sunt sigur ca te-ai intelege bine cu ei.
"Să te uiți în altă parte şi să-ți ştergi gurița salivândă. Eventual să-ți dai si două palme."
laughing))))) Gurita. Vezi ca incepe sa-mi placa putin. duritate micã. De ce nu ma palmuiesti tu o târcã?
"Nu ar avea nimeni treabă cu tine dacă ți-ai păstra fanteziile acolo în cap şi nu ți le-ai mai expune peste tot şi mai mult de atât"
Ah si tu crezi ca le zic detaliat la toata lumea care imi iese in cale?
Trebuie sa mi le expun si eu undeva... Pe cine as mai scarbii atunci? Daca nu pe tine.
"Nu sunt jigniri, sunt adevăruri."
Bine zeitate morbidick.
Trebuie sa recunosc ca asta a fost bunã rãu de tot.
Ma inchin.

"pedofilia este o boală"
Dar tot nu sunt de acord ca e o boala.
E o boala daca copilul este prepuber. Adica nu i-a crescut par la bibilica.
Sunt eu bolnav din alte motive, nu asta. : ((

| SirenicaCuMomite a răspuns (pentru Morbid):

"Dar ce avantaje am?"
N-am dat de înțeles că ai avea vreunul,doar ți-am spus că să mă numeşti aşa nu te avantajează. Puteai să nu spui aşa ceva şi să nu te înfunzi şi mai tare în rahat.
"Bine ca imi amintesti tu cu fiecare ocazie. De parca nu stiam."
Păi dacă tot simți nevoia să mi te plângi că te ocolesc femeile...
"Oh te uimeste ceva la mine? Ce frumos sunã."
Poate că sună frumos pentru tine, dar nu ți-o spun în sens bun.
"Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu am incredere in mine."
Aici nu mă dezamăgeşti.
"Am incredere doar in ce vad."
Cum adică?
"Ma bagi in seama deci imi e indeajuns sa am ceva acolo."
Dacă n-ai fi aşa scârbos în general, asta mi-ar stârni mila.
"Nu o fascineaza din cate observ asa tare cum te fascineaza pe tine."
Dacă mă iau de tine atunci când scrii tâmpenii nu înseamnă că mă fascinezi.
"Bine ca sunt singurul care te mai baga in seama altfel probabil te-ai plictisii sa mai intri din nou pe site."
Da, ce mare realizare pe capul tău, că datorită ție mai intru pe site.Vezi să nu-ți faci şi un scop în viață din asta.
"De ce nu ma palmuiesti tu o târcã?"
La ce fetişuri dubioase ai, n-aş risca că poate te excită.Mai bine dă-ți-le singur.Cu brațul tău lucrat la sală.
"Ah si tu crezi ca le zic detaliat la toata lumea care imi iese in cale?"
În viața reală, probabil că nu, dar aici ți le expui fără nicio jenă.
"Trebuie sa mi le expun si eu undeva."
Bine, atunci fă-ți un jurnal.
"Pe cine as mai scarbii atunci? Daca nu pe tine."
E amuzant şi trist cum mă consideri tu duşmanul tău şi simți nevoia să mă chinui. Eşti foarte obtuz.
"Dar tot nu sunt de acord ca e o boala."
Aha. Dacă nu eşti de acord că e asta nu înseamnă că nu e.
"E o boala daca copilul este prepuber."
Pedofilia prin definiție înseamnă atracția față de copiii aflați la vârste prepubescente.Şi atunci da, ăia peste 12-14 ani nu se mai încadrează aici.Dar tot e o problemă dacă te atrag chiar şi minori de 16-17 ani.Un om matur şi sănătos nu are ce vedea la un copil de vârsta aia.Mi se pare penibil ca la 25 de ani să ți-o arzi cu fete de 17.
Chiar dacă fizic arată matur, psihic sunt tot copile imature şi naive.
Şi oricum, tu ai înclinații şi spre copii foarte mici.Nepoata ta de 6 ani, copilul ăla de 8 ani de pe net......Deci,tot te încadrezi.

"Puteai să nu spui aşa ceva şi să nu te înfunzi şi mai tare în rahat."
D-aia nu mai pot eu ca ma "infund in rahat" crezi ca ma intereseaza ce impresi las aici pe site?
"Păi dacă tot simți nevoia să mi te plângi că te ocolesc femeile..."
Sunt ultima persoana care se plange din asa ceva. Si nu ma ocoleste nimeni. Voiam sa exemplific ca macar imi raspunzi fata de altele si apreciez asta. Chiar daca ma consideri prost si alte cele.
"Aici nu mă dezamăgeşti."
Iti place de mine sa fiu anxios asa?
Ciudat.
"Dacă n-ai fi aşa scârbos în general, asta mi-ar stârni mila."
Tu simti ceva pentru mine in afara de scarba? Stiu ca suna penibil. Dar ma refer vezi la mine vre o calitate? rolling on the floor
"Dacă mă iau de tine atunci când scrii tâmpenii nu înseamnă că mă fascinezi."
Am forma un cuplu perfect. Nu vrei sa fim prieteni?
"
Da, ce mare realizare pe capul tău, că datorită ție mai intru pe site.Vezi să nu-ți faci şi un scop în viață din asta."
Ma intristezi.
"Aha. Dacă nu eşti de acord că e asta nu înseamnă că nu e"
Cauta pe net draga daca nu ma crezi.
"
E amuzant şi trist cum mă consideri tu duşmanul tău şi simți nevoia să mă chinui. Eşti foarte obtuz."
Eu te consider prietena mea de pe TPU?
"Un om matur şi sănătos nu are ce vedea la un copil de vârsta aia.Mi se pare penibil ca la 25 de ani să ți-o arzi cu fete de 17. "
O data ce ai trecut de varsta de 16 ani esti matur din toate aproape toate punctele de vedere. Cu ce te-ai maturizat tu asa mult fata de cum erai la 16 ani? In afara de faptul ca nu te mai intretin parintii.O femeie de 22 de ani in cu unu de 30 sau mai in varsta nu mai este penibil? Sau una de 30 cu unu de 50? Deja este foarte normal?
Am inclinatii sa le ofer afectiune/iubire. Sau si ei mie.

| Morbid explică (pentru Morbid):

Of of de ce oare imi pun eu mintea cu toate nebunele.