Depinde de băiat şi de inteligenţa acestuia.
La nivel comportamental eu apreciez naturaleţea, sinceritatea, gândirea logică, inteligenţa şi înţelegerea.
Pentru cristina d: "A si sa vrei sex de cate ori vor si ei " - exagerezi rău!
Nu ştiu ce bărbaţi ai cunoscut tu pân' acum dar nu e chiar aşa. Da, din punctul de vedere al bărbaţilor sexul e mai important dar, dacă relaţia e pe bună şi nu joacă de copii la 15 ani, pe măsură ce trece timpul, sexul ar trebui să devină la fel de important şi pentru parteneră însă pentru asta e nevoie de înţelegere şi de lucru în doi. Desigur, dacă îmi zice una după un an de relaţie că ar cam trebui s-o mai aştept nu-ştiu-cât pentru că "nu se simte pregătită" şi nici nu-mi permite petting-ul ca să o fac să fie fiziologic pregătită, atunci e clar că ceva e în neregulă şi simt rea voinţă şi lipsă de înţelegere din partea cealaltă.
Dar, de-aici şi până la a spune că băieţii vor ca fetele să vrea sex când vor ei e stupid!
Sănătate.
Mie cel mai mult sinceritatea, naturaletea si dorinta partenerei de a ma impresiona.
Pai depinde de baiat.
Sunt baieti carora le plac fetele cu bun simt, dragute, manierate, cuminti. Sunt si baieti carora le plac fetele mai tupeiste, mai rebele.
La o fata? in general le place sau ne'ar place sa fiti mai tacute in unele cazuri ( la cumparaturi sau etc) sa vorbiti mai mult cand e vorba de dragoste.
acum depinde.
la baieti le plac in general ca persoana e sex feminin sa fie dominata de baiat, adica sa ii respecte ce ii cere, sa vina mereu cu cate ceva nou si sa faca ce zice el etc.
faza proasta e ca...
pana acum am zis ce trebuie sa faci si cum sa fi.
dar! ia zi,,, ce numai eu?!
asa e.
oricat ti; ar cere sa faci ca el tu trebuie sa alegi ce e bun.
uneori noi vorbim multe de la care trebuie sa primim un raspuns practic deseori.
tu trebuie sa vezi daca e bine ce a zis persoana de sex masculin, daca merita sa faca asa, sa i se faca asa sau sa taci in fata luii si etc.
daca devi prea slaba in fata lui... poti deveni si mai rau pe viitor.
Tine de fiecare baiat in parte, poate unora le plac fetele mai vorbarete, altora mai tacute, rusinoase...etc
Iubesc fetele inteligente, hotarate si care stiu sa traiasca! aspectul fizic este mai putin important, cu toate ca prefer sa fie creata!
Eu cred ca depinde de fiecare baiat in parte, dar in general le place ca femeia sa vorbeasca putin si bine si sa fie intelegatoare tot timpul...naivi tare baietii astia, nu?! A si sa vrei sex de cate ori vor si ei
anonim_4396 întreabă: