| DianaPrepelita a întrebat:

Ce le plac baietilor cu bmx la fete? Sau ma rog, baietilor in general? Ce cautati la o fata? Cum preferati: baietoasa si sa aiba aceleasi hobbyuri ca voi ( skate, bmx etc) sau feminina?

Răspuns Câştigător
| ThatWeirdFuck a răspuns:

Imi plac fetele feminine, BMX-ul nu mi se pare prea feminin.
La o fata de obicei caut sa aiba cam aceleasi hobbyuri si interese ca mine, sa pot sa vorbesc cu ea orice, sa nu fie incuiata, sa fie sincera cu mine si bineinteles sa arate cat de cat bine. Cer mult?

14 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Mie imi place sa fad o fata ce e cat mai feminina. Ador cand vad o fata imbracata cu rochie sau fusta (nu conteaza cat de scurta ii fusta). Cat despre hobbyuri si pasiuni: prefer sa avem doar unul doua in comun. Astfel avem si subiecte comune de discutie, avem si ce invata unul de la altul.

| Polaris a răspuns:

Pedalele.

| Rockerul23 a răspuns:

"Baietilor cu BMX"?
Pai si daca ma dau cu placa?
Care e faza?
Depinde de persoana nu ce hobby are.
In primul rand pentru mine ar fi felul in care gandeste, sa fie ingrijita si "hot" cum se zice mai nou.

| Skeez a răspuns:

Asta depinde de la baiat la baiat...
Ideea e ca idealul ar fi sa incerci sa le combini.
Adica sa aveti hobbyuri si pareri comune ca sa va intelegeti, dar iti trebuie si doza aceea de feminitate care sa il atraga spre tine... sa il faca sa te placa si la exterior... si la interior

Sper ca mai inteleswinking

| Skeez a răspuns:

Asta depinde de la baiat la baiat...
Ideea e ca idealul ar fi sa incerci sa le combini.
Adica sa aveti hobbyuri si pareri comune ca sa va intelegeti, dar iti trebuie si doza aceea de feminitate care sa il atraga spre tine... sa il faca sa te placa si la exterior... si la interior

Sper ca mai inteleswinking

| Rooobi a răspuns:

Feminina. desi depinde de fiecare baiat dupa cum alege. incearca sa fii tu insati si incearca sa nu te schimbi pentru un baiat.

| HoneyCocaine a răspuns:

Pai, datorita orientarilor mele, ma uit dupa fete si imi plac cele baietoase, la modul sa nu fie sclifosite, sa tina la glume dar sa fie feminine adica sa nu poarte mereu blugi.

| Ghiti2011 a răspuns:

Frumoase si iubitoare rationala astea cred ca le plac la toti si normal ca feminina

| secretword a răspuns:

Desi sunt fata voi raspune, deoarece nu scrie "intrebare adresata numai baietilor" Sa fim serioase fetelor. clarr ca baieti adora fetele femenine niste sani, fund. asa cum si noi vrem baieti masculini asa si ei adora fetele "femenine"winking

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru secretword):

Să fii feminină nu înseamnă ca atunci când alergi să prinzi ultima reducere la Lidl să-ţi sară ţâţele peste moacă.

| Betty18 a răspuns (pentru secretword):

Cred ca ai inteles gresit. clar ca baietii adora fetele corpolente, insa pot fi si fete corpolente dar mai baietoase. Cred ca se referea la felul de a se imbraca, a se comporta...nu la fizic.

| Betty18 a răspuns (pentru secretword):

Sunt fata, dar mie mi se par mai interesante fetele baietoase, sunt mai naturale, mai sincere, mai simple...si nu zic pentru ca eu as fi una de genu, caci nu sunt baietoasa, insa imprumut unele chestii, dar sunt si lady uneori. Depinde acum. Nici prea lady, nici prea baietoasa nu sunt eu laughing

Oricum sunt baieti care nu prefera fetele comune, pitipoancele din ziua de azi. Mai degraba a fata pe placa sau bmx.

| miyaS a răspuns:

Cum spune si Roby, nu incearca sa te schimbii pe tine pentru un baiat, mai ales daca nu ai sentimente pentru el, si doar il placi. Fi tu insutii si incearca sa-l faci sa te placa asa cum esti happy

| cookie13 a răspuns:

Pentru inceput, sa arate mai a bicicleta! rolling on the floor