Depinde pe ce plan pui intrebarea. Daca e pe plan sexual le place sa fie iubite si atinse la coarda sensibila dar mai ales sa fie misterioase. Daca te referi la partea sentimentala eu cred ca tuturor femeilor le plece sinceritatea, florile si bomboanele si nu promisiuni si minciuni.
Cu siguranta nu cocalarii agramatii in tricou cu Lazio langa tabloul cu Creanga de la scoala.
Cine esti?
Vezi in nickname.Pentru informatia ta,unul mai destept ca tine,si care tine cu AC Milan.Du-te dracu, si tu, si Lazio!
Pai sa vedem. De obicei unele fete prefera un baiat care sa fie tandru, sa le sprijine, sa fie dragastos. Dar trebuie sa mai fie si el baiat din cand in cand, ca e posibil sa se plictiseasca si ele de ata dragalasenie. Oricum o sa afli ce ii place prietenei tale si daca nu iti dai seama singur intreab-o? Fiecare fata are gusturile ei, asa cum baietii au gusturile lor, trebuie doar sa incerci sa le cunosti mai bine ca sa iti dai seama. Oricum faci cum crezi tu ca e mai bine... ( ma rog asta e parerea mea de fata )
Depinde la ce te referi.
Eu sunt fata si imi place la un baiat cel mai mult ochii si sa fie tandru.
De asemenea imi place sa il fac pe un baiat sa fie mort dupa mine.
Cam atat
1. dulcegariile 2. hainele scumpe 3. tocuri inalte 4. unghi faine 5.frumusetes 6.pantalonii mulati 7.bluzele decoltate... ai un an ca sa iti spun tot?
Ai,ai,ai,ai...ce simpla intreabare...o sa-ti dau si un rasp simplu:SEXULLLLLLLLLLLLLLLLL
Raspuns din cartile de basme si mai stiu eu ce: FETELE sunt facute din DULCIURI, deci...--> DULCIURILE ) chestii dulci... Scz dar tocmai mi-am amintit de cineva care zicea asta " fetele sunt facute din dulciuri"
popmirgea1999 întreabă: