anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce le place fetelor la baieti? Li se pare ciudat un penis si sunt scarbite de el prima oara când il vad?

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

E normal sa fie scarbite pentru ca si baietii cand vad prima oara ce are o fata intre picioare nu le pica prea bine. Unii se asteapta sa aiba cine stie ce diamant dar se trezesc cu ceva care uneori nu e cum am visat sa fi sinceri.E logic sa ti se para aiurea daca nu te informezi ca femeie cu marata un organ copulator sau invers.Pe de alta parte daca esti destul de matura nu ai de ce sa te scarbesti pentru ca e logic si normal sa arate cum arata.Nu trebuie sa ne facem o idee ca la toti sa fi la fel. Bine pot spune ca le provoca scarba cam la 97% sa iti faca sex oral cum de fapt si noi ezitam sa facem sex oral iubitelor.dar daca te obisnuiesti cu parteneru cu timpu nu o sa ti se mai para naspa, cu conditia ca fin ingrijiti si nu sa venim cu stufu cat casa in spanac laughingRestu se stie. sera faina.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Matei la fete le place contul tau si atat restul sunt povesti sf

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca e fain penisul daca are vene, cap fain etc. da e okay dac aarata naspa. nu mai vreau. Ai grije si tu de el nu doar sa ti-l belesti.

| LoseYourMind a răspuns:

Spre exemplu eu, imi place sa ii analizez comportamentul dincolo de cuvinte, imi place cand: e respectuos, atent, grijuliu si copilaros cu mine. Iar pentru a doua problema e diferit de la fata la fata cat si de respectivul baiat.

| anaigroeg98 a răspuns:

Eu consider ca aspectul fizic este ei prioritar in aceasta situatie dar bineinteles si sentimentele fetei pentru tine. Daca ea simte ceva pentru tine, nu cred ca i se va face scarba.

| allexia23 a răspuns:

Sunt scarbite, pana il simt laughing)) dar depinde si de intretinerea lui laughing)

| patriciaade a răspuns:

Pai fetelor le place multe la baieti nu este un singur lucru care sa le placa. Acum depinde si de persoana care detine penisul: ))))conteaza si fizicul proprietarului ca daca tu arati mai urat ca dracu aia v-a fugi inainte sa vada penisul

| vodami92 a răspuns (pentru patriciaade):

Ce tare e astalaughing persoana care detine penisullaughing da ce e casa vilalaughing sa o detinalaughing