| Iulia895577 a întrebat:

Ce lenjerie sa port la 13 ani?(tanga?) De ce fetele care poarta chiloti tanga se zice despre ele ca-s curve? De ce baietii când văd un cur fain încep sa le plezneasca sau sa pipăie? Ce pot face sa fiu mai sexy?

Răspuns Apreciat de Editori
| Necunoscut112 a răspuns:

Nu trebuie să ştie nimeni ce chiloţi porţi tu pe tine. Băieţeii pot spune astfel de lucruri despre fetele care poartă tanga de idioţi ce sunt. Nu există un alt motiv. După o anumită vârstă toate femeile poartă tanga. La 13 ani nu trebuie să fii sexy, dar ca să fii mai drăguţă trebuie să ai grija să fii curată, hainele să nu fie lălâi şi poţi umbla şi la păr, împletindu-l, sau făcându-i alte aranjamente nu prea sofisticate, ajutandu-te de ceva accesorii de par.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu la 13 ani, ca esti inca copil mic si nu ai de ce sa imiti fetele mari!

| Freya1 a răspuns:

Bikini,tanga,boxeri.
Nu stiu unde ai auzit tu ca se spune asta.Majoritatea fetelor/femeilor poarta tanga si nu sunt curve (chiar eu stiu cateva virgine).
Pentru ca asta e in instinctul lor, ii atrag femeile, formele unei femei.
Daca ai 13 ani nu te stradui sa fi mai sexy ca nu ai de ce.La 13 ani mai bine ai invata si ti-ai vedea de copilarie.

| CodrutElian1990 a răspuns:

De ce sa dai bani pe chiloi, ca oricum tanga nu acopera mai nimic. Porti chiloti doar cand ai menstruatie. Mai ia ceva aer si pasarica, iar baietii pot sa vada ceva frumos.
Plesnirea sau pipairea se face deoarece le place.

| Elena9328 a răspuns:

Sa ți vezi de școala

| TheIBlood a răspuns:

Nu purta