Spaniola imi place la nebunie si engleza (da m-am cam plictisit de ea ) Funda?
Franceza,engleza,spaniola,italiana si greaca urasc germana si irasc si mai mult rusa
Clar engleza si spaniola.Dar din pacate nu stiu nici o boaba de spaniola.
Andreea
Spaniola,Germana,Engleza,Franceza,Rusa,Italiana. [topul celor enumerate de tine] Insa imi place foarte tare Portugheza. , apoi Japoneza si chiar Latina.
Pai sincer imi place foarte mult turca(chiar daca nu ai enumerato),engleza,franceza (o ador),latina nu mai zic si limba romana care din punctul meu de vedere sunt unii care nici limba materna nu o cunosc bine, dap sa le mai ceri spaniola, franceza si nu mai stiu ce...)
Italiana - o stiu bine (dar nu stiu sa pun verbele la prezent trecut etc)
Spaniola - nu o stiu dar o inteleg
Imi mai plac si alte limbi care nu sunt enumerate de tine
Imi plac engleza, germana, rusa, si ff putin franceza. nu suport spaniola si taliana:-&
Spaniola am invatat singura de la telenovele, e usoara. Franceza am invatat 7 ani, dar nu s-a prins nimic de mine. Mai vorbesc engleza, germana, italiana iar in rusa stiu sa citesc si inteleg ceva, ceva...
Mi-ar place ca la un moment dat sa-nvat araba...:-D
Din ce ai enumerat tu,nu suport germana.
Indiferent ce spui in limba asta,tot ca o injuratura se aude,pana si ich liebe dich,uah!
In rest,mai mult sau mai putin, le vorbesc si-mi sunt dragi toate, mai ales dulcele grai al Carpatilor nostri...
Păi mie îmi plac toate limbile latine(Italiană. Franceză, Spaniolă, Portugheză şi Română)...eu urăsc Rusaaaa X...defapt mă cam enervează şi ruşii şi vodka lor.