Candva uram si eu franceza.
Dar,daca stai sa te gandesti,franceza si spaniola sunt verisoare primare,limbi latine amandoua.
Stii ce bine mi-a prins,totusi, faptul ca stiam o limba straina in plus, cand m-am trezit in Grecia fara sa stiu sa cer un pahar cu apa?
Cel mai mult imi place engleza si apoi italiana pentru ca sun in Italia deci pentru mine acum e ca si cum ar fi limba natala
Nu imi place germana, mi se pare prea dura si franceza imi face ciuda pentru ca nu pot pronunta R ala particular
Hola! Si mie imi place la nebunie spaniola, si in copilarie am mers la o ora de franceza si am inteles ca o urasc! De atunci nu mai vreau sa aud de ea. Se pare ca avem aceleasi preferinte la limbele straine!
Engleza o stiu fluent, si germana stiu binisor, deci astea doua sunt preferatele mele.De curand,m-am pus serios sa invat si franceza,ca nu mi-ar displace sa-mi mut ciolanele prin Montreal sau oriunde altudeva in Ontario/Quebec,si sa nu stiu boaba de franceza. Spaniola si italiana mi se par retardate,sunt limbe maneliste,spaniola in principal,pe cand italiana,chiar daca e data dracu de usoara,nu imi place deloc cum suna.Mi-ar surade sa incerc sa invat o limba scandinava,si ar fi o provocare mai pentru toti cei ce vor sa invete o limba grea,dar placuta, dar imi trebuie profesor, ca nu rup mai mult de 60 de cuvinte pe finlandeza si norvegiana...
Mie imi plac spaniola si italiana iar de la franceza am alergie desi r la mine mereu e francez
ReddY25 întreabă: