A spus ca lungimea MEDIE e de 12 cm si are cat se poate de multa logica.De unde stii ca nu se poate, i-ai verificat pe toti?
Durex se lungesc pana la 25-30 de centimetri, iar in mod normal au aproximativ 16 centrimetri.Din punct de vedere al diametrului, Love Plus sunt mai mici decat Durex.Ideal ar fi sa mergi la farmacie si sa-ti iei la bucata si sa vezi care ti se potriveste.Incearca Durex Elite.
Din cate stiu, Durex Comfort XL se gasesc cam greu, de obicei la sex-shopuri.
Lungimea medie în România: 12 cm.
So...prezervativele sunt pe mărimi, nu există o lungime în mod normal, ci doar pentru o anumită categorie.
Rog persoane mai serioase si mai mature sa raspunda la intrebarea asta.nu copilasi ca marius de 14 ani, sau ca adita.
NoChanceForUs a dat un raspuns bunicel, dar nu prea satisfacator.trebuie sa existe o marime universala la prezervativ
16 cm e lungimea universala la cele normale. cu XL nu stiutyu. si nu are cum ca 12cm sa fie marimea medie... doar daca eu voi fii vre un cal sau ceva de genu... (am 14 ani si crede-ma nu are cum la adultzi sa fie de 12cm.)
A spus ca lungimea MEDIE e de 12 cm si are cat se poate de multa logica.De unde stii ca nu se poate, i-ai verificat pe toti?
Durex se lungesc pana la 25-30 de centimetri, iar in mod normal au aproximativ 16 centrimetri.Din punct de vedere al diametrului, Love Plus sunt mai mici decat Durex.Ideal ar fi sa mergi la farmacie si sa-ti iei la bucata si sa vezi care ti se potriveste.Incearca Durex Elite.
Din cate stiu, Durex Comfort XL se gasesc cam greu, de obicei la sex-shopuri.
Barbati normali din punct de vedere fizic folosec prezervative cu lungimea medie intre 35 si 48 cm.masoaral pe al tau si vezi daca intri in categoria asta
MariusMarius96 întreabă: