| Cosmina33 a întrebat:

Ce ma faac?
Imi place un baiat care are 19 ani, si eu am doar 14 si nu e bine si nu imi place sa ma gandesc de pe acum la bieti dar nu am ce face... Imi place prea mult de el. dar lui nu stiu daca ii place de mine... sad

Cum as putea face sa nu ma gandesc la el.? Plus ca are acelasi nume ca si al meu. Cosmin / Cosminahee hee
Faza e ca il vad doar Lunea si cateodata si Sambata (rar)...

Multumesc!

17 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Presupunand ca e baiat bun si nu vrea sa isi bata joc de o copila, nu are cum sa accepte o relatie cu tine, chiar daca te simpatizeaza. Ideea este ca de la 18 la 23 de ani de exemplu, diferenta de 5 ani nu e mare...dar de la 14 la 19 chiar este. Esti micuta, ia-ti gandul de la el deocamdata.

| h3r a răspuns:

Buna.
Tu singura ai zis "nu ar trebui sa te gandesti de pe acum la baieti". Cu asta ai zis tot. Oricum el nu e pentru tine.
Gandeste-te la tine, la scoala si alte planuri cat mai simple.
Nu o sa te bage in seama.

Take care.

| Crisss22 a răspuns:

Nu ai ce face evita'l este prea mare diferenta de varsta dintre voi adica. tu de abia ai buletin si el deja are 18 ani. eu zic sa iti iei gandul de la el. Adica gaseste pe cineva de varsata ta:*.

| BiancaGeorgiana a răspuns:

Da, intr-adevar are o varsta inaintata. Nu cred ca l-ar interesa o fata asa micuta ca varsta dar acum depinde de felul cum arati si de felul lui de a fi. Pentru a nu te mai gandi la el te sfatuiesc sa eviti sa-l mai vezi, sa iti ocupi timpul cu activitati care iti plac sau sa iesi la film sau in parc cu prietenele tale. Succes! O sa vezi, va veni si vremea cand vei avea un iubit. Fiecare Romeo are Julieta lui, dar te rog ai grija pentru ca in ziua de azi baietii sunt cam profitori si nu se gandesc la cat de mult poate suferi o fata. Sper ca te-am ajutat. :*

| Cosmina33 explică (pentru BiancaGeorgiana):

Multumesc :*...

| BiancaGeorgiana a răspuns (pentru Cosmina33):

Cu placere:*. Daca vrei sa mai vbm ia id-ul meu: biancabiutzi sunt putin mai mare decat tine si iti pot da multe sfaturihappy

| IMC90 a răspuns (pentru BiancaGeorgiana):

''Da, intr-adevar are o varsta inaintata.''

Pffff, inseamna ca eu sunt pe moarte laughing

| Cosmina33 explică (pentru IMC90):

rolling on the floor

| IMC90 a răspuns (pentru Cosmina33):

Cosmina, un baiat de varsta lui vrea sa descopere multe lucruri la o fata, lucruri pe care tu nu poti si nici nu trebuie sa vrei sa i le oferi la varsta ta. Gandeste-te ca si el la randu' lui e tanar si nesigur si chiar daca sa zicem ca ar accepta, nu este bine pentru tine sa ai o astfel de relatie. Mai asteapta si tu sa cresti happy

Asa aveam de gand sa si fac. si nici macar nu ma gandesc sa am o relatie cu el acum... Asta este o sa fie baieti la fel de frumosi sau mai frumosi cand voi fi mai maree happy

| IMC90 a răspuns (pentru Cosmina33):

Sfat personal: cu cat tintesti mai sus (baieti mai frumosi) cu atat exista posibilitatea mai mare sa te refuze. Incearca sa gasesti un baiat cu care te intelegi super-bine si care arata acceptabil dpdv fizic happy Nu trebuie sa te dea pe spate aspectul fizic, pentru ca automat le va da si pe altele (si vei avea numai probleme) laughing

Pai nu ma uit dp perfectiunea fizica. dar totusi trebuie sa fie cat de cat dragut, cat despre partea sufleteasca normal ca trebuie sa ma inteleg cu el.

| chazz a răspuns (pentru Cosmina33):

Te rog sa asculti ce ti-a spus Jacqueleen.are foarte mare dreptate si chiar daca nu te cunosc sper sa ai parte de numai bine!

| Cosmina33 explică (pentru chazz):

Multumesc!

| PyToCeL a răspuns:

Ooohh...draga mea Cosminahappy, pai. dupa parerea mea ar trebui macar sa il cunostihappy intreaba-l ce preocupari are..si altele.Incearca sa-l cunosti si macar..intro buna zii cand vei fii pregatita sa ii spui ca il placi.ei fii libera sa iti eliberezi inima de greutati si sa fii fericita.happy Iti urez mare succes si sper ca ti-am dat niste sfatusi si te-am ajutat. Funda?big grin