anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ma fac? De un an jumatate nu'mi pot lua gandul de la o fata. Am tot incercat sa fie cu altcineva dar nu merge chiar deloc. As vrea sa ma pot impaca cu tipa asta. Ce ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa procedez? [din vina mea ne'am despartit atunci; la prima intalnire am facut cel mai prostesc gest cu putinta: i'am luat un inel]
Vreau raspunsuri cat mai serioase. Va rog mult!

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Vorbeşte cu ea,nu mai pierde timpul.
Nu-ţi doreşti să o vezi în braţele altui băiat, aşa că luptă pentru ea.
Arată-i că încă o iubeşti şi nu din vorbe.
Vorbe poate spune orice băiat, oricând.
Arată-i prin gesturi şi fapte ce simţi.
Fă ceea ce niciun băiat nu a făcut pentru ea până acum.

4 răspunsuri:
| buterfly a răspuns:

Pai bun: nu cred ca a fost chiar cine stie depinde cum a perceput ea gestul asta!winking
eu zic sa incerci sa vb cu ea, sa-i spui ce sentimente ai pentru ea si chiar sa iti ceri scze pentru gestul acela daca a deranjat-o.happy
Fi cat mai natural si sincer!winking
Succes!

| TheSpecialOne a răspuns:

Si ea a crezut ca e inel de logodna sau ce? Nu stiu, poate e fata de aia care crede ca tu ii faci cadouri pentru a ajunge cat mai repede cu ea in pat. Vorbeste cu ea si explica-i situati si cereti scuze desi nu stiu de ce...

| hastemele a răspuns:

cum de ti-a trecut prin minte sa-i iei inel la prima intalnire? chiar iti place sa fii ridicol?! aici chiar esti deplasat ce nu i-ai cerut sa faca si cu copil cu tine la prima intalnire, trebuia sa chemi si primaru sa va faca certificatul de casatorie... poate ar fi trebuie sa-i cumperi si loc de veci. doamne copile baga-ti mintile in cap, esti obsedat de fata asta, nici nu vreau sa ma gandesc de cate ori te-ai autosatisfacut cu gandul la ea OBSEDAT.Din oameni ca tine provin oamenii care fac crime din gelozie

| We a răspuns:

Mai ionik.cel mai bine e sa.i sp tot ce ai pe suflet.sa vezi daca si ea are aceleasi sentimente.si daca nu vrea cel mai bine e sa o uiti si sa.ti vezi de drum sa gasesti pe altcineva.