| yoyo_5656 a întrebat:

Ce ma fac?crying Eu am un iubit care nu e din oras cu mine eu sunt din bucuresti el din ploiesti.nu prea ne mai intelegem dupa ce am aflat niste lucruri despre el. Un prt de.al meu vrea sa fie cu mine dar el e din timisoara si tin la el dar mai mult tin la iubitul meu si nu vreau nici sa imi stric prt cu acest baiat, dar nici sa ma despart de iubitul meu.Acest prt al meu imi spune ca iubitului meu nu ii pasa de mine si are putina dreptate de la un timp ne.am racit unu de altu iar prt meu tine mult la mine a renuntat la iubita lui ca sa fie cu mine eu nu stiu ce sa fac ajutati-ma pentru ca el ma tot intreaba ce dezici am luatcrying

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Esti intr-o situatie foarte dificila, trebuie sa te gandesti foarte bine. Daca zici ca nu te mai intelegi cu el si ca relatia voastra s-a cam racit ar fi bine sa te desparti. Baiatul din Timisoara ti-a demonstrat ca te iubeste, a lasat-o pe prietena lui pentru tine, asta ai putea si tu sa faci. Nu are rost sa mai stai cu iubitul tau, daca s-a cam stricat relatia.
Trebuie sa te gandesti foarte bine, eu daca as fi in locul tau, m-as desparti de iubit si as ramane cu cel care si-a last prietena pentru mine.
Acum sper sa nu faci asa cum as face eu, tu singura trebuie sa iei decizia asta grea :* bafta!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Voi cu relatiile la distanta cautati unu din capitala.

| RyanGeorge a răspuns:

Zora daca relatia ta pe care o ai acum cu cel din Ploiesti ce te face sa crezi ca ce'a din Timisoara care e de 10 mai departe va merge? ok merge dar cu timpul va incepe sa clatine si asta cu Timisoara, tu vezi foarte bine si sti ce greu e cand iubitul este din ploiesti si de cate ori va vedeti etc, da'pai cu cel din Timisoara, iar faza cu "m-am despartit de prietena mea ca sa fiu cu tine" chiar o crezi?, si eu pot pune niste poze pe aici cu Andreea Balan cand ne luam in brate ne pupam si zic ca este iubita mea dar i-am dat papucii ca sa fiu cu tine, cum spun si altii in caz ca numai merge relatia cu ce'a din ploiesti incearca sa te vezi cu cineva de aici din Bucuresti pentru ca sunt foooarte multi baieti simpatici de treaba si singurei happy
Numai bine.

| IloveME a răspuns:

Ii sp ca de moment nu poate fi nimic intre voi, poate cu timpul da.plus de asta cand te vei putea vedea u cu el? e distanta mare d la bucuresti la timishoara.

| Acaikus a răspuns:

Pai daca cu prietenul din ploiesti nu prea poti sa te intelegi asta e alege-l p celalalt dar eu as spune sa iti alegi un iubit care sa stea mai aproape de tine adica ma refer la mai putini km deoarece relatiile la distanta nu rezista aproape niciodata dar ma rog daca vrei alege-l pe care consideri ca are mai multe calitati care iti plac tie ok?winking funda?big grin

| misu a răspuns:

Nu te lua asa dupa noi... tu stii ce simti asa ca ia tu hotararea

| klaudia_4431 a răspuns:

Pff relatiile pe net nu duc nicaieri crede-ma,nu stiu cum poti tu sa ai incredere in acesti baieti daca nu ia-i cunoscut persona, eu zic sa o lasi balta si sa-ti faci prieteni reali, nu virtuali!